Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Oд колку е Федерер денес? никад не го научив Лајвскор како е со времето према нас :)

M
03:00 Djokovic N. - Almagro N.
05:00 Berdych T. - Verdasco F.
05:00 Robredo T. - Federer R.
11:00 Roddick A. - Wawrinka S.

W
01:00 Wozniacki C. - Sevastova A.
03:00 Li Na - Azarenka V.
05:00 Kuznetsova S. - Schiavone F.
09:00 Petkovic A. - Sharapova M.

не гледаш или не сакаше да видиш?:)

Уфффф Бедрих - Вердаско ќе биде многу интересен меч, би сакал да победи Вердаско ама мали се шансите, подобро игра Бердих во моментов. Сепак не смее да се пропушти мечов:vozbud:

Сеа ќе почне Бердих - Вердаско.. Ајде Ноле шмекерот (:icon_lol:) нека заврши побрзо и овие од еуроспорт 2 да ја пуштат.. :)

Уфффф Бедрих - Вердаско ќе биде многу интересен меч, би сакал да победи Вердаско ама мали се шансите, подобро игра Бердих во моментов. Сепак не смее да се пропушти мечов:vozbud:

Јас си викам интересен ќе бил, а тоа завршува со 6-4 6-2 6-3 експресно:kesa:

--- надополнето ---

Како што тргнал Вавринка најверојатно и ќе го добие Родик, стварно игра јако на турниров. Може многу маки да му задае на Федерер:icon_lol:

--- надополнето ---

Тешко му на Федерер со ваков Вавринка, какви поени само зима типот, ЛУДНИЦА:vozbud:

Слабо Родик Слабоооооо !:helou:

--- надополнето ---

Со кој ќе се падне сега Ноле ?

Вавринка е редовен пациент на Федерер,така да очекувам победа..Ќе биде интересно до крајот доста добри тенисери има..

Шо ќе кажете за Содерлинг треба да помине лесно...?

Море Вавринка јухуу ! хаха. Родик аут.

Инаку заебан е Долгополов, не се знае што може да се очекува, досега како игра страшно, нема да му биде лесно на Содерлинг според мене, иако не е во најсјајна форма Содо.

За вечер во машка конкуренција доколку има лудории мислам дека ќе биде на мечевите на Надал(дај боже да грешам) и Содерлинг.

Надал не ми изгледа многу спремен на турниров така да нема да ме чуди ако би испаднал порано од очекувано. Неговата игра ме тера на вакво мислење, ЈБГ.

Содерлинг како што спомна на мене Х-фајр дека не е во некоја си форма, а овој Долгополов игра во животна форма. Така да може да се очекува и победа на Долгополов од 3-2 во сетови, ама сепак мислам искуството ќе го извади Содерлинг :toe:

Раонич може да се помири со пораз од 3-0 на турниров, едноставно нема игра за да му парира на Ферер.

Мареј исто така добро го игра турниров и се надевам дека ќе биде решен мечот во 3 сета:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom