Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Карлович го попи од Додиг ...:tapp:
Федерер и Новак онака опуштено до второто коло...

Па тој освен сервис, нема ништо друго.. :)

Федо рутинирано, ајде мајсторе, ју кен ду ит:)

За тоа Додиг ќе биди поразен во второто коло од Новак, нема да му бидат потребни асови на Новак да го совлада Хрватот.
Тоа е веќе друг меч , Новак ќe тепа 100% .

vecer Nadal ocekuvam da go otvori penzionerot Daniel koj na hard igrat ko Avstralija na svetskovo rakomet :) under 25.5 igrajte Nadal

Aуу кој меч меѓу Радванска и Јапонката.. :):) Таа 40 години отишла,ама трча како ненормална.. :)

+ беше тоа шо ја чекав Радванска 1.. :)

Да брате, интересн дуел беше ова со Радванска, многу ја игра 1, јас ја оставив.

А, за Надал што да кажам го утепа овој, и зема се откажа џабе ке игра, се признава дека Надал има ПОЛЕСЕН распоред од другите конкуренти али таа је.
+ сега зема малку одмор, што се откажа овој, предност повеќе.

VAMOS!

Aуу кој меч меѓу Радванска и Јапонката.. :):) Таа 40 години отишла,ама трча како ненормална.. :)

+ беше тоа шо ја чекав Радванска 1.. :)

Старата упорна беше , неколку поени и досудија контра , али тоа е доказ за љубовта кон спортот , не им се дава на младите , мада Радванска е каде каде подобра од нејзе само што не е во форма .

Дел Потро тепаше, се враќа:icon_lol:

Сафина го изеде ама апла 6-0 6-0:kesa:

Малиот Раонич со 3-0 против Пау, се пласираше во второто коло.

Цонга од 0-2 се враќа на 1-2 и 5-2 во четвртиот. Ќе му ја врти сеа...

ама мечеви не ме оставија да спијам ич..Радванска ја чекам за пари да тепа нервоза ме фаќаше многу и тоа со Дате Кими 40 години секоја чест како играше

Овој Џонга се губи малце:nesvest: во петиот сет имаше два брејка водство од 5-2 30-0 на своја, а сеа е веќе 5-4 и пак сервира за меч.

--- надополнето ---

И тепаше:je::je::je::je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom