Аustralian Open 2011

Статус
Затворена за нови мислења.
Се врати Бердих,Типсаревич одличен прв сет 6-2..Сабајле Федерер - Симон ќе биде јако.

Се врати Бердих,Типсаревич одличен прв сет 6-2..Сабајле Федерер - Симон ќе биде јако.
И коа беше Бердих 0-1 во сетови знаев дека ке победи на крај бидејки е одличен тенисер а Колшрајбер неможе да изигра 3 сета на ниво!На крај славеше со 3 -1 во сетови ( 4-6,6-2,6-3,6-4)

Вердаско пред пораз.. Ако го земе некако сетов, ќе биде ептен јако во петти сет.. :)

Иначе, годинава за 3 дена видовме триста пресврти...

Браво за Вердаско , никогаш не е крај содека самиот ти не одлучиш :)

“Every time you win one match like this in a Grand Slam, it's important for yourself to get confidence, to see that you are good physically and mentally,” said Verdasco.

Верда Ѕвер му ја сврте:pipi:

--- надополнето ---

Сега за сега добро се снаоѓааат, Федерер, Монфилс и Ноле.

Федерер изгуби сет хехе не верував дека тоа ке се случи толку рано на турнирот според неговата игра:toe:

--- надополнето ---

Симон се разигра лелееееееее:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:ајде дете барем уште еден да му земеш хахахахаха

Искрено, малце жал ми падна за Јанко.. Па 5 смечеви имаше на меч топките бре.. Повеќе бев за Вердаско, ама на крајот жал ми падна за Србинот.. Иначе, алал му вера на Вердаско, сакам да оди што е можно подалеку, заедно со Дел Потро..

Добро бе гледа некој Федерер- Симон.Симон распали еве го сервира за 2-2 во сетови хахахахаха.Многу јак меч, секоја чест за симон

Искрено, малце жал ми падна за Јанко.. Па 5 смечеви имаше на меч топките бре.. Повеќе бев за Вердаско, ама на крајот жал ми падна за Србинот.. Иначе, алал му вера на Вердаско, сакам да оди што е можно подалеку, заедно со Дел Потро..

И јас исто така:)

2-2 неверојатно хахаха ајде симон само да не се израдува премногу и да киксне последниот сет, тука федерер е најопасен.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom