Australian Open, 11.01.2012 - 29.01.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде годинешниот шампион на Australian Open, 2012 ?

• Новак Џоковиќ

Гласови: 24 40,7%
  • Рафаел Надал

Гласови: 14 23,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 18 30,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 3 5,1%
  • Серена Вилијамс

Гласови: 3 5,1%
  • Ким Клајстерс

Гласови: 5 8,5%
  • Ли На

Гласови: 1 1,7%
  • Каролина Возниацки

Гласови: 9 15,3%

• Вкупно гласачи
    59
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде, ајде.... Уште малку потруди се!!! Уште „Џ“ да го преправиш во „Ѓ“ - тоа ти е копчето за затварање на голема заграда...

Ебати Македонецот ако не знаеш да пишуваш на македонски...

Не замарај.

Oвие што си ги ставил во анкета во женска конкуренција, ниедна нема ни приближно да биди во финале, а камо ли да го освои.:D
Серена имаше изјава дека не и е дојдено до играње на тенис, и дека скурчено и е да се замара секојдневно со тренинзи..
Има многу други тенисерки кои би конкурирале за самиот врв, а до пред оваа сезона не беа експонирани, како на пример Квитова, Канепи.. и уште некоја друга.

Ценам дека во женска конкуренција ќе биде исклучително неизвесно. Не верувам дека Каја Канепи има некакви шанси ама затоа осем Квитова, тука се и Азаренка, Звонарева, Шарапова па и Ана Ивановиќ....
Не замарај.

Ако те замарам слободно стави ме на „игнор“....;)

Ајде, ајде.... Уште малку потруди се!!! Уште „Џ“ да го преправиш во „Ѓ“ - тоа ти е копчето за затварање на голема заграда...

Ебати Македонецот ако не знаеш да пишуваш на македонски...

Имаш тема образование, подтема правопис, бујрум коментирај си. Ако не ти се бендисва, отвори си нова тема. Јас сакам со Џ, и со Џ ќе остани.

Имаш тема образование, подтема правопис, бујрум коментирај си. Ако не ти се бендисва, отвори си нова тема. Јас сакам со Џ, и со Џ ќе остани.

Абе ти Отприлеп си? Ами тогаш пиши „со 'џ' че си остани“! Патем, простено ти е пош'о си Отприлеп....

Абе ти Отприлеп си? Ами тогаш пиши „со 'џ' че си остани“! Патем, простено ти е пош'о си Отприлеп....

Јас, ни во другиот живот не можи да бидам од село. Од Битола сум. И да, со Џ ќе си пишам.

Венус Вилијамс го откажала настапот на АО оваа година поради болест...

Очекувам Ноле да ја одбрани ланската титула, а во финале да му одржи уште една лекција на Рафа :D.
Кај жените, Квитова ја сметам за прва фаворитка во голема форма е, па зад неа Возниацки и остала багра. А и се надевам дека Ивановиќ бар ќе стигне до 1/2 финале.

Јас, ни во другиот живот не можи да бидам од село. Од Битола сум. И да, со Џ ќе си пишам.
Уао баце, ќе си ПИШИШ, ебате простак ебате. Па уште не бил од село, демек, многу културен од градо дека си. МОРЕ МРШ ОТТУКА!
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 10:22 ---
А ти бе? Шо е?! Од кај си ти шо си ми толку културен?

Уао баце, ќе си ПИШИШ, ебате простак ебате. Па уште не бил од село, демек, многу културен од градо дека си. МОРЕ МРШ ОТТУКА!
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 10:22 ---

А ти бе? Шо е?! Од кај си ти шо си ми толку културен?

По потписот ти се гледа каква ориентација имаш. Толку.

Прво коло
Новак - Лоренци
Федерер - квалификант.
Надал - квалификант
Мареј - Рајан Харисон.
Родик - Хаасе
Типсаревиќ -Турсунов
Вердаско - Томиќ
Ферер - Мачадо
Гаске - Сепи
Дел Потро - Манарино
Степанек - Маху
Мелцер - Карлович
Љубичич - квалификант

Еј а помалку да јадевте лајна за Прилеп? Буреко 50 денари вие
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 21:58 ---
Инаку гарантирам јас дека Џокович нема да ја одбрани титулата, Федерер или Рафа ќе ја освојат

Новаќ Ѓоковиќ секако зема.. А противник во финале не знам кој може да му биде има доста кандидати!
Навивам за Милош Раониќ кој се надевам дека ќе стигне до 1/4 финале, исто и Типсаревиќ :)

Кај женските па конечно више треба Вознијацки да земе, иако не е ваш во најдобра форма на почетокот од сезоната...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom