С
сашенко
Гостин
Еве неколку интересни моменти од мечот денес
Ескперт за тенис !? Не, муце, јас сум експерт за преработка на производи од анимално потекло. Поточно, м-р.Експертот за тенис кој ја отвори темата не успеа од четири обиди да погоди ниту еден од женските финалистки...
Јас да си објаснам, бидејќи ја отворив темата. Е сега, нормално на наредниот пост, не враќам. А и уба опција ова ignore^ Остај брат сегде го пика носот, ама се знае негде ќе го плеснат, нека ги лаже децата во Религија, во овој подфорум други владеат.
Нема потреба да се нервираш, тоа беше шега. Инаку Азаренка спрема кладилиниците беше трет кандидат да го освои Австралиа Опен, со коефициент некаде околу 6. Прв кандидат беше Квитова, која исто не беше на твојата листа. Сепак е помалку смешно, а?Ескперт за тенис !? Не, муце, јас сум експерт за преработка на производи од анимално потекло. Поточно, м-р.
Анкетата одеше по редослед, кај мажите минатогодишното финале, мегу Мареј и Новак, најдобриот на сите времиња, Роџер и вториот на листата, Надал.
Ист редослед и за дамите, минатогодишното финале, меѓу На Ли и Ким, најдобрата на WTA листата, Kаролина и најдобрата на сите времиња на АО, Серена. Не знам, шо сакаш да испадниш во муабетот. Сигурно идиот, бидејќи Азаренка и Шарапова беа дури на 8то и 18 место на Светските листи за освојување на турниров.
Ти благодариме, Ти успеа !
Јас лебот си го вадам од тенисот, посебно од женскиот тенис...
Се надевам не е спортскаДруг пат, ме мрзи сега...
Послушај ме, кога ќе играат Надал со Новак во недела, ако дадат коефициент на Новак поголем од 1.50, земи се што имаш и стави на Србинот. Новак потполно ја има прочитано играта на Надал, го растура со дијагоналите и со равните удари. Плус има поквалитетен сервис, а сервисот на Надал ќе биде под константен притисок. Кога на сето ова ќе ја надодадеме и психата, танки се шансите на Надал.Ќе испаднат бе, ама еден по еденедниот сега, другиот во недела (се надеваме)
Абе јасно ми е све тоа, ама јас веќе никого во тенисот не отпишувам.Не после тоа лани што се случи.Знаеш лани како Рафа ја почна сезоната и со кои очекувања (одеше на 4ти гренд слем по ред) и тогаш од никаде искочи Новаков и види што направи цела сезона.Како што на Рафа му помина формата од 2008 и 2010 кога 3 гренд слема освои, така и на овој ќе му помине.Ке биде доста тешко да се победи во недела ( и искрено не верувам многу во таа победа) ама зошто да не? Возможно е да се победи Новак, и Рафа може да го направи тоа.Исто како што го направи 16 пати до сега тоа.Овој пат ќе биде најтешко ама може да го направи тоа.Послушај ме, кога ќе играат Надал со Новак во недела, ако дадат коефициент на Новак поголем од 1.50, земи се што имаш и стави на Србинот. Новак потполно ја има прочитано играта на Надал, го растура со дијагоналите и со равните удари. Плус има поквалитетен сервис, а сервисот на Надал ќе биде под константен притисок. Кога на сето ова ќе ја надодадеме и психата, танки се шансите на Надал.