MIKI1
Поставувач на неодговорени прашања.
многу... ке стигне после 19 мајно додека стигне, ми изнајмија ROTEL RA-05
![]()
Трпение и ќе го биде...

А штом стигне, загреј го саглам и напиши ни една мала рецензија за уредот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
многу... ке стигне после 19 мајно додека стигне, ми изнајмија ROTEL RA-05
![]()
Да можи преку ,,AUX TV STEREO'' или преку горниот влез обележан ,,AUX.''Најдов дома појачало (мислам дека е) па сега има ли шанси да се поврзи со компјутер, и ако има како, инаку имам и звучници само треба да се поврзи со ком, еве слики од него.
Прегледај го приврзокот 121937 Прегледај го приврзокот 121938
Мојш на било од кои тие влезови да приклучиш само што на појачалото треба да одбереш на што си уклучил (тејп, грамофон, радио...) има вакви конектори се уште, не знам од кај си но во Битола има продавница електонски материјали и можат да ти направат било каков кабел, јас порано користев вакви и компјутер ми беше врзан на стар германски Универсум систем, сега сум исто врзан на постар РИЗ али со други конектори е тојНајдов дома појачало (мислам дека е) па сега има ли шанси да се поврзи со компјутер, и ако има како, инаку имам и звучници само треба да се поврзи со ком, еве слики од него.
Прегледај го приврзокот 121937 Прегледај го приврзокот 121938
првен треба да кажиш буџетот колкав ти е. Потоа опишија собата какви материјали ижа дали има тепих,паркет, плочки. колку квадрати има просторијата и колку квадрати прозорци колку си одалечен од тв и дали зад тебе има уште простор. Па после ке видиме за предлозите.Ајде предлог за звучки 5.1 по можност 4 високи ( може и 2 ) за да го комплетирам новиот ТВ
Практично ми треба хоум синема ама без ДВД плеер зашто ке си пуштам филмови од усб.
првен треба да кажиш буџетот колкав ти е. Потоа опишија собата какви материјали ижа дали има тепих,паркет, плочки. колку квадрати има просторијата и колку квадрати прозорци колку си одалечен од тв и дали зад тебе има уште простор. Па после ке видиме за предлозите.
И со среќа новото тв кажи и каков модел тв зеде
Здраво Blizzard,за у дневна соба - ламинат/ еко кожа/ квадратура 20 м2 иако од страна на собата ( по должина има кујна од една и трпезарија од друга страна, комплет 40 м2.
одалеченост од ТВ - 3м, позади нема простор ( гарнитура запелена за ѕид ). Прозорци има на крајот од трпезаријата., 4 m2.
буџет - околу 300 еур...
а Тв - земав ЛГ 42 ЛБ 730 В. Топ ТВ, има одличен звук ама сепак си сакам сараундче![]()
и подземните води се исто така голем фактор што не смее да се занемари.првен треба да кажиш буџетот колкав ти е. Потоа опишија собата какви материјали ижа дали има тепих,паркет, плочки. колку квадрати има просторијата и колку квадрати прозорци колку си одалечен од тв и дали зад тебе има уште простор. Па после ке видиме за предлозите.
и што не смее да се занемари се глупостите што ги пишуваат некоии подземните води се исто така голем фактор што не смее да се занемари.
Те трола, сака да ти посочи дека некои од факторите што ги наведе се релевантни за звукот исто колку што се релевантни подземните води.и што не смее да се занемари се глупостите што ги пишуваат некои
@Shahbaz
НЕ ПОДЗЕМНИТЕ ВОДИ НЕМААТ ВЛИЈАНИЕ ВРЗ ЗВУКОТ.