B
Beck's
Гостин
Neka dojde u Tetovo da se parkira, a i vo slucaj da se parkira ne ke moze da se vrati pak kaj treba, odma ke mu go blokira izlezot nekoj so zapaleni 4 smigavaci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако може да ти го украде телефонот, сигурно дека може да ти го украде и класичниот клуч. Бесполезни ми се ваквите дискусии...Да ама за така ќе му треба време пола сат најмалку,а преку мобилен две команди се во прашање,оди паркирај и дојди земи ме,полесно здравје![]()
Па не би рекол дека се бесполезни оти безбедноста е секогаш на прво место,но за едно си во право а тоа е да не намислат,оти ако намислат и куќата ќе ти ја кренатАко може да ти го украде телефонот, сигурно дека може да ти го украде и класичниот клуч. Бесполезни ми се ваквите дискусии...
Поинтересно е да се дискутира за технологијата, отколку за тоа што би било ако некој го украде телефонот... На телефоните има и апликации за eBanking, преку кој може да се прават трансакции на пари. Безбедноста на апликацијата лесно ќе се реши. Поинтересно е како ќе се решат гужвите, пешаците, ситуациите во кои ќе нема слободно парки место, кога местото е претесно, кога некој ќе го блокира веќе паркираниот автомобил и тн...
Што е поназад нашето познато Мариовско магаре,Тоа е германска кола, за се мислат Германците.