Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Ѓоковиќ одбива да ѝ се покори на идиократијата
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ќе му удрат клоца на Новак само ради дубариве што ги има направено со позитивниот тест од 16-ти декември, освен ако не докаже зошто наредните денови шетал и бил со луѓе наместо да седел во изолација.
Плус сега има некои нови муабети дека тестот бил на 26-ти па му смениле дата на 16-ти зошто нема да можел да влезе во Австралија ако бил позитивен пред помалку од 2 недели. Ама ова со резерва го земам пошто имаше доста невистини претходните денови за Џокович. Нели прво сите беа убедени дека му фалеле документи што испадна дека не е точно.
Кенгуриве сега ќе се фатат за позитивниот тест на 16-ти кој е најверојатно фејковача и ќе аргументираат дека Новак е "невнимателен и закана за другите" бидејќи ширел зараза свесно. Иако тоа го правел во Србија и нема врска со Австралија, таква одлука сигурно ќе биде силно поддржана од разни Џон Крокодиловци. Мада во ваква ситуација Новак ваљда ќе може пак на суд да ги добие.
Ама ако се докаже дека била сменета датата од 26ти на 16ти тогаш го јадел немиен.
Не може зашо имаат основа да го преебат, само нема да се деси тоа. Веќе се избламираа со службениците од миграционо, не им треба нова бура иако ова кај граѓаните на Австралија предизвикува револт зашо невакциниран човек игра на голем тениски турнир и плус се утврдени можни нерегуларности со документите. Готово е веќе, ќе си игра Новак и тоа е тоа.Мада во ваква ситуација Новак ваљда ќе може пак на суд да ги добие.
Zadtka zs ne znae ubavo engleski, a deka laze, izlaza na veliko.. abe balkanska rabota, moja teorija e deka nekoj doktor mu go napravil testot pozitiven.. toa papirot validen e ama od nekoj pozitiven covek zemal primerok i go bapnal kaj primerokot od Nole..![]()
![]()
Не бе не лаже ич оваа, види ја како се задтка, не знаеше што да излаже и на крај вика најбоље него прашајте го. Во ред Дијана не пиеме нафта, не мораш да се брукаш јавно ти ебам тоа кокошката.
Нормално дека е лажно позитивен, не сме од Марс паднати. И пази, не е тоа толку проблем околу негово учество на АО, јбг овозможиле некој со "дупка" у законот да се протне, ама проблем е што ликот шетал "позитивен" на различни настани. Значи овде се работи или за лажно позитивен тест или за дебилизам и нечовечност од Новак, трето нема. Мене накај првото ми оди зашо нигде тој период немаше инфо дека Новак е позитивен, а искрено не познавам јавна личност што не обелоденува дека е позитивен кога стварно е позитивен, нели?Zadtka zs ne znae ubavo engleski, a deka laze, izlaza na veliko.. abe balkanska rabota, moja teorija e deka nekoj doktor mu go napravil testot pozitiven.. toa papirot validen e ama od nekoj pozitiven covek zemal primerok i go bapnal kaj primerokot od Nole..
Секако дека после милиони долари донации во хуманитарни цели, помагање на најмладите тенисери, најкоректен однос со фановите, Ѓоковиќ е гомно од човек затоа што така рекол некој @Stefan-kobe на Кајгана и останати тастатура јунаци на Твитер.Ко играч нема збор, најдобар, ко човек едно обично гомно.
А не мислиш дека е малце лицемерно да донира милиони за ковид борбата и потоа да се шета позитивен? Мислам, во ред, и јас и ти знаеме дека не шетал позитивен него дека тестот му е лажен, ама официјално он така има кажано и што да му правам сега освен да заклучам дека е гомно? Кур ме боли што донирал за све и свашта кога со овој потег се посрамоти пред цел свет. А не му е него само овој кикс, има еден тон глупирања у кариера али ни близу не се ко ова сега. Cheater.Секако дека после милиони долари донации во хуманитарни цели, помагање на најмладите тенисери, најкоректен однос со фановите, Ѓоковиќ е гомно од човек затоа што така рекол некој @Stefan-kobe на Кајгана и останати тастатура јунаци на Твитер.
Не се бламирајте, какво шетање позитивен, каква опасност по здравјето... единствен грев што го има направено е лажно позитивен ПЦР тест без кој не може да влезе во Австралија. Тоа е тоа, и секој од нас би го направил истото во дадената ситуација. Симнете се од моралната планина малку, заборавивте кои сте што сте...![]()