Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не само што ја завршува како број 1, пак, и што има неверојатни над 340 недели како прв на атп листата, со ова и официјално го поминува Сампрас и у моментов е единствениот тенисер во историјата на тенисот кој по 7ми пат завршува како прв на АТП листата.Ноле ако тепа со Хуркач утре најверојатно ќе ја заврши годината како број 1 со оглед на тоа што Медведев изгледа нема да игра во Стокхолм, а после е небитно што ќе направи на АТП финалето.
Medo od sharki go izvadi Zverev preeska, favorit e za finaleto utre ako zememe vo predvid momentalna forma.Не само што ја завршува како број 1, пак, и што има неверојатни над 340 недели како прв на атп листата, со ова и официјално го поминува Сампрас и у моментов е единствениот тенисер во историјата на тенисот кој по 7ми пат завршува како прв на АТП листата.
Ќе речев нереално али више не може ништо да изненади од некој за кој важи префиксот најдобар у историја.
Иначе Медо е страшен, ко програмиран игра, машина, неверојатен е и он сезонава и ќе биде многу тешко за Новак да се носи со него до крајот на истата, нарочито сеа откако зема заслужен одмор после ЈуЕес оупен и све што се деси и таму и пред тоа. Реално прелесен распоред имаше до финалево, плус едно откажување од Монфилс.