ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Аман од тој дефетистички став и комплекс на нижа вредност од типот на - Да беше Федерер или Надал дали ќе беше истото. 150 гренд слема освои, го кочеле горните сили, страшна работа.
Сепак има некаков хејт кон Новак.
Не верувам дека Федерер или Надал ќе беа суспендирани на негово место.

Сепак има некаков хејт кон Новак.
Не верувам дека Федерер или Надал ќе беа суспендирани на негово место.

Цел тој хејт најчесто е ради вакви фанови ко тебе.

Vo rubrikata 'sto bi bilo koga bi bilo' kolku grend slema bi imal Nadal da se igraat dva slema godinasno na zemjena podloga?

I vaka e GOAT, togash bi bil vozemjanec. :icon_lol:

Neka bide srekjen Nole sto ne pogina sudijkata, imalo i takov slucaj za koj duri deneska procitav, strasno, ne znam u toj slucaj kakvi merki bi se prevzemale.

Neka bide srekjen Nole sto ne pogina sudijkata, imalo i takov slucaj za koj duri deneska procitav, strasno, ne znam u toj slucaj kakvi merki bi se prevzemale.
Не умре од ударот у препони, него од ударот падна и при паѓањето со главата удри во бетон.
Очајна статија.

Не умре од ударот у препони, него од ударот падна и при паѓањето со главата удри во бетон.
Очајна статија.
Сепак е поврзано со ударот, да не бил ударот не би паднал со главата на бетон.

Очајна статија.
Ќе починел ли да не го удреле? :)
Не умре он од лоша храна, дебелина и не движење, срцето го фати. Хаха.

Како ја погоди Ноле оваа уште ми е смешно, ти ебам баксузот :D

Ќе починел ли да не го удреле? :)
Не умре он од лоша храна, дебелина и не движење, срцето го фати. Хаха.
За статијата зборев. Нигде немаат спомнато од што уствари умрел, пишува дека ударот во препони не го преживеал.

Сепак е поврзано со ударот, да не бил ударот не би паднал со главата на бетон.
Јас мислам дека со тенисот како спорт е поврзано. Да не го измислеа тенисот, немаше да се игра утакмицава, немаше да има тенисери, немаше да има удар и немаше да падне со глава на бетон.

А може и бетонот да е крив. хммммм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom