- Член од
- 2 јануари 2011
- Мислења
- 1.573
- Поени од реакции
- 1.043
Ја не видов точно ама според описот и коментарите на видеото имало ударЌе беше дисквалификувана да го погодеше и повредеше.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја не видов точно ама според описот и коментарите на видеото имало ударЌе беше дисквалификувана да го погодеше и повредеше.
Не бе.![]()
Треба да си тешко дно, за да бараш дисквалификација на твој противник. Седи таму кулирај си како Буста вчера, има задолжени да донесуваат такви одлуки.Остапенко го удри рекетот во рекламата и после се одби во грбот на линискиот судија. Броуди се бунеше 10 минути кај супервизорот али Остапенко не доби дисквалификација што реално беше грешка на судиите и организаторот. Чиста дисквалификација беше тоа али јебига, не секогаш се носат точни одлуки.
Ок тоа ама во ситуацијава Остапенко лажеше и се правеше наудрена што не е баш фер.Треба да си тешко дно, за да бараш дисквалификација на твој противник. Седи таму кулирај си како Буста вчера, има задолжени да донесуваат такви одлуки.
Tesla Model 3Некој знае кој модел е од ноле колава?
Каква машина е дечкото.thiem e strasen zadnji 2 meca, do dusa so cilic ne go gleav tretiot set koj go izgubi, ali prvi dva kompleksi mu nabivase od sto go dominirase, denes isto, u jaka forma vleze u idealen moment za nego, plus pred rg.
Апсолутно, зашто на Роџер и на Рафа ова им се има десено неколкупати и никогаш не биле казнети.Ne ja udri namerno, sho sakaat neka zborat glupite ameri. Da beshe Roger ili Nadal normalno deka nemashe da se deshava ova...