ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Не му беше намерата да ја удри жената. Ноле можеби и не бил свесен дека таа е тука е сега правила си се правила. Можеби и жената да не покажуваше знаци на гушење или што и да беше ќе продолжеше да се игра.

Ролан Гарос ќе се игра со публика.

Последно уредено:
Остапенко го удри рекетот во рекламата и после се одби во грбот на линискиот судија. Броуди се бунеше 10 минути кај супервизорот али Остапенко не доби дисквалификација што реално беше грешка на судиите и организаторот. Чиста дисквалификација беше тоа али јебига, не секогаш се носат точни одлуки.

Остапенко го удри рекетот во рекламата и после се одби во грбот на линискиот судија. Броуди се бунеше 10 минути кај супервизорот али Остапенко не доби дисквалификација што реално беше грешка на судиите и организаторот. Чиста дисквалификација беше тоа али јебига, не секогаш се носат точни одлуки.
Треба да си тешко дно, за да бараш дисквалификација на твој противник. Седи таму кулирај си како Буста вчера, има задолжени да донесуваат такви одлуки.

Треба да си тешко дно, за да бараш дисквалификација на твој противник. Седи таму кулирај си како Буста вчера, има задолжени да донесуваат такви одлуки.
Ок тоа ама во ситуацијава Остапенко лажеше и се правеше наудрена што не е баш фер.

thiem e strasen zadnji 2 meca, do dusa so cilic ne go gleav tretiot set koj go izgubi, ali prvi dva kompleksi mu nabivase od sto go dominirase, denes isto, u jaka forma vleze u idealen moment za nego, plus pred rg.

thiem e strasen zadnji 2 meca, do dusa so cilic ne go gleav tretiot set koj go izgubi, ali prvi dva kompleksi mu nabivase od sto go dominirase, denes isto, u jaka forma vleze u idealen moment za nego, plus pred rg.
Каква машина е дечкото.
Меле буквално, какво темпо наметнува еј. Не знам не е можно со каков интензитет игра, при секој бекхенд рипа по метар у воздух. Исцрпувачки изгледа, не па да го играш тоа. Ненормално физички спремен е.

Да го глеаш Тим и после тоа рандом хајлајтс од Роџер да пуштиш. Мислиш друг спорт играат.

Има некој овде што мисли дека ако беа Федерер или Надал на местото на Џокович ќе заработеа директна дисквалификација? Ама искрен одговор.

п.с. Ја мислам дека одлуката е исправна, да не отиде дискусијата у друг правец

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Многу зависи од реакцијата на "жртвата". Да станеше жената одма, не верувам дека ке го дисквалификуваа.
Тоа што Џоќовиќ е на ратна нога со пола АТП, исто не му идеше во негова корист.

Ne ja udri namerno, sho sakaat neka zborat glupite ameri. Da beshe Roger ili Nadal normalno deka nemashe da se deshava ova...
Апсолутно, зашто на Роџер и на Рафа ова им се има десено неколкупати и никогаш не биле казнети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom