ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Каков морон Џоковиќ не ми се верува еј. Уште си се смешка со судијана при разговор. Ова не бан од еден турнир, цела година бан.

Тоа покажува какво дно од човек. Се смешка бе, наместо сериозно да ја сфати ситуацијата, ко бајче да мочи покајнички, тој се смешка кај ај не се зезајте. Ако му е.

Море како не ја здрви појако па да има за што да плачете.

Дисквалификацијата си е на место ама како падна театрално женана, па и онаа сликана каде што го гледа Новак со страв во очите мислиш ќе ја масакрира :pos:

Дисквалификацијата си е на место ама како падна театрално женана, па и онаа сликана каде што го гледа Новак со страв во очите мислиш ќе ја масакрира :pos:
хахаха да пукниш ме пресмеја :pos: :pos:
шоубаво вака од комфорот на твоето столче или креветче си глеаш во екранчето видео и можеш многу лесно да влезеш во нејзина кожа и да знаеш колку ја заболело и колку и било очекувано ова и како требала да изреагира

Море како не ја здрви појако па да има за што да плачете.

Тука најдобро се гледа.
https://mobile.twitter.com/Enigmahimovic/status/1302705275942641665

Сериозно јако ја здрви. Посебно вака да си заглеан у страна и одеднаш те лупа нешто у глава, плус жена на тие години.
Не е дека ништо страшно било.

Сериозно јако ја здрви. Посебно вака да си заглеан у страна и одеднаш те лупа нешто у глава, плус жена на тие години.
Нема везе ова @Spiegel го видео видеото а веќе 2020 сме и преку видео се пренесуваат чувствата и он знае дека она изтеатрализирала и не ја заболело

Него друго мене не ми е јасно. Добро не сакаше да ја удри, што му беше идејата на братов?
Имам видено преку терен да ја мавнат од нервоза, ама у ѕид кој нормален удира.
Автоматски споено мислење:

Нема везе ова @Spiegel го видео видеото а веќе 2020 сме и преку видео се пренесуваат чувствата и он знае дека она изтеатрализирала и не ја заболело
Може и не ја болело ама шокирана беше. Човек од позади врата да ти искочи се вадиш од памет, не нешто рандом у глава да те збрца.

Него друго мене не ми е јасно. Добро не сакаше да ја удри, што му беше идејата на братов?
И јас се прашував ова, а потоа ми текна.
Каква идеја сакаш од човек чија психа на терен не е средена уште од почетоците кога се појави на терените?

Може и не ја болело ама шокирана беше. Човек од позади врата да ти искочи се вадиш од памет, не нешто рандом у глава да те збрца.
У ѕид кај што знае дека стојат линиските судии и децата што собираат топки свесно удира топка ја не знам што очекува а најсмешно овие што се бунат као неправилна одлука било можда требаше да умре жената за да биде правилна одлуката.

Нема тука никаква идеја. Го изваде топчето и го удри махинално, веројатно размислуваше за серијата идиотски настани, кои доведоа до брејк, а започнаа со челенџот на Буста.

Туку после дискфалификацијата на Новак се отвори шанса на некои од младите лузери да освојат слем. Ќе биде многу интересно, борбата е потполно изедначена. Би рекол дека подеднакви шанси имаат Медведев, Зверев, Тим...

Би можел дури и Рубљов да изненади, игра одлично на овој турнир.

Последно уредено:
хахаха да пукниш ме пресмеја :pos: :pos:
шоубаво вака од комфорот на твоето столче или креветче си глеаш во екранчето видео и можеш многу лесно да влезеш во нејзина кожа и да знаеш колку ја заболело и колку и било очекувано ова и како требала да изреагира
Пред да ја умреш темата со квази цинизмот. Еве ти едно видео каде Надал у слепоочница погоди малолетно девојче, на сервис ритрн. Погледни го ударот и реакцијата на девојчето. Па спореди го ударот на Новак и реакцијата на возрасна жена. Падна како сухој да и се заби у грклан.
Да изреагираше како девојчево, сигурен сум дека поблаго ќе поминеше Новак.

*секако дека е ненамерен ударов на Рафа.

Не навлагам у вчерашната одлука, исправна е, правила си се правила. Вол е Новак нема што.

Пред да ја умреш темата со квази цинизмот. Еве ти едно видео каде Надал у слепоочница погоди малолетно девојче, на сервис ритрн. Погледни го ударот и реакцијата на девојчето. Па спореди го ударот на Новак и реакцијата на возрасна жена. Падна како сухој да и се заби у грклан.

Не навлагам у вчерашната одлука, исправна е, правила си се правила. Вол е Новак нема што.
Квази цинизам и субтилно подјебавање со Пеџа да си ги праиш тие муабети.
Фала Богу дека Ноле не е единствен ментален на терен ама го има достигнатно врвот дефинитивно. Надал е маче во споредба со него за несредена психа и Надал повеќе у себе си чува и помалку штети на другите.

^^ Ова беше во игра при враќање серва, Ноле ја тресна после завршен гем. Неспоредливо во никој случај.

Иначе тениско топче бе, и бавно да ја треснал боли тоа срање.

И да е намерно додека трае поенот, нема да те казнат.
Значи буквално на смеч да ти ја наместат и да ја опалиш у линиски судија, нема да јадеш казна. Такво е правилото додека трае поенот.
Коа ќе заврши е проблемот :)

Срам да и е на женава, го намести Нолета па и таа глупача не знае како да изреагира кога од нигде никаде со прилична сила те гаѓа у грклан тениско топче.
Сега чекаме ад хоминем.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom