- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.623
- Поени од реакции
- 119.793
Пренос од квалификациите ќе има?Od ponedelnik na Eurosport kvalifikaciite za RG, petok ke vrshat i direktren prenos od zrebot od 11.30h
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пренос од квалификациите ќе има?Od ponedelnik na Eurosport kvalifikaciite za RG, petok ke vrshat i direktren prenos od zrebot od 11.30h
Па мислам бев јасен во постот, да.Пренос од квалификациите ќе има?
Ми дојде чудно затоа што не беа пуштани камери до сега, али супер инфо е ова.Па мислам бев јасен во постот, да.
bet365 и youtube вршеа преноси за Australian Open квалификации само од еден терен. На официјалниот сајт од usopen изминативе 2-3 години се вршат преноси од квалификациите и тоа од повеќе терени.Ми дојде чудно затоа што не беа пуштани камери до сега, али супер инфо е ова.
Juan Martin del Potro will not play at Roland Garros later this month, but his fans shouldn't despair too much; he's not missing the tournament because of any lingering or new injury.
“We decided that the smartest move is to start my preparation for the grass season,” del Potro said on social media. “The list of tournaments is yet to be confirmed, but I hope to play as much as possible.”
Знам за АО и УСО, ама и самиот знаеш каква срамота од турнир е РГ што се тиче организација, па затоа ми дојде чудно.bet365 и youtube вршеа преноси за Australian Open квалификации само од еден терен. На официјалниот сајт од usopen изминативе 2-3 години се вршат преноси од квалификациите и тоа од повеќе терени.
Juan Martin Del Potro одлучи да го пропушти Ролан Гарос, не се работи за никаква повреда туку тактички потег со цел подобро да се подготви за останатиот дел од сезоната, посебно за тревата бидејќи и така таму има што да покаже.
Јас сум фул со полагања неделава, така да ако се нафати некој не ќе е лошо, ако не во сабота јас ќе отворам....Ајде бе што сторивте, уште нема тема за RG![]()