ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ги мислиш тенис играат, тие жени ми изиграваат. Мрш сите у WTA

2016-04-27_1748.png

10 брејка да јадиш во 15 гејмови од Швартцман. Таман е Димитров за турнирот во Скопје, нека се префрли на челенџери. :icon_mrgr:

Тој што му е тренер нека си ја искине тренерската диплома.Која ти е таа тактика да 90% од ударите завршуваат на средина од теренот,чист pushing денес.Енди Мареј стил.А и заличе на Енди Мареј при крај на вториот сет кога се преправаше дека е повреден.:pos::facepalm: Каков глупак човече.

Добро бе,што се случи тука ? Димитров предаде ? Секаде се води дека изгубил регуларно.

Или изгуби поен поради кршењето на рекетите ?

Уште повеќе ми е криво сега..леле све да му ебам,предаде а не се води резултатот како предаден.

Добро бе,што се случи тука ? Димитров предаде ? Секаде се води дека изгубил регуларно.

Или изгуби поен поради кршењето на рекетите ?

Уште повеќе ми е криво сега..леле све да му ебам,предаде а не се води резултатот како предаден.
Не е предадено, изгуби поен ради кршење на рекетот, а се тоа се деси на меч топка, а со тоа автоматски го изгуби и мечот.

Не е предадено, изгуби поен ради кршење на рекетот, а се тоа се деси на меч топка, а со тоа автоматски го изгуби и мечот.
На 40-40 предаде, ама тоа му беше трета опомена.На втората изгуби поен, на третата автоматски гемот го изгуби.

Се израмни со Борг и со Лејвер по број на титули :cuc:

Евидентно е дека Мареј е добар играч на трева, па бидејќи нема психа да освои грен слем можеби има шанси да го земе олимпиското злато

паметна мисла од паметен мозок ...
можеби со мало закаснување пишувам ама тоа е тоа.... Мареј го освои олимпиското злато :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom