Божино
4815162342
@Види Фотос се прај на будала, рече тој ќе отвори. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Carole Bouchard @carole_bouchard
Wawrinka announced that he and his wife have decided to go their own way. Confirming his recent issues weren't tennis related.
Денес не го гледав, излезен бев, вчера го гледав и беше солиден, иако и Алмагро доста грешеше. Не знам што да кажам, ама Надал веќе го загуби последниот кредит кај мене, од денес натака не му верувам, ќе треба многу за да ја врати мојата доверба. Му дадов шанса поради операцијата лани при крајот на 2014, ајде во Монте испадна од Ноле што и не е така страшно, а и играше солидно, али ова е тешка срамота. Веројатно не очекува најлошата сезона за Надал во неговата кариера, исто така веројатно прв пат без освоен Грен Слем турнир после 2005 година... Што да се прави, тоа е, спорт...Nadalovci gi nema nikade. Stef , abe Stritbond deka e , ziv go nema .
Nadal zivi komedii , vo rok od dva meseci Fognini da te ispegla dvapati ne e mala rabota. Pod hitno treba da menjava trener, mu treba sveza krv i nova energija vo timot
Не го отпишувај така лесно. И лани не беше нај нај ама пак го освои РГ. Ама сепак како и да е не е оној стариот (дури и да го освои). А што се однесува до РГ освен Ноле на 3 добиени сета не верувам дека некој може да го добие па макар и во ваква форма. Крв ќе паѓа на терен ама нема така лесно да се предава.Денес не го гледав, излезен бев, вчера го гледав и беше солиден, иако и Алмагро доста грешеше. Не знам што да кажам, ама Надал веќе го загуби последниот кредит кај мене, од денес натака не му верувам, ќе треба многу за да ја врати мојата доверба. Му дадов шанса поради операцијата лани при крајот на 2014, ајде во Монте испадна од Ноле што и не е така страшно, а и играше солидно, али ова е тешка срамота. Веројатно не очекува најлошата сезона за Надал во неговата кариера, исто така веројатно прв пат без освоен Грен Слем турнир после 2005 година... Што да се прави, тоа е, спорт...
Лани статистички гледано он имаше послаби резултати отколку оваа што се однесува до Монте Карло и Барселона. Али лани му се случи повреда на Нишикори во финалето на Мастерсот во Мадрид, му се случи физички колапс на Ноле во финалето на Ролан Гарос поради жешкото време, епа оваа сезона нема да се случат истите работи, сигурен сум во тоа. Мене највеќе ме загрижува тоа што физички е топ, пука од снага, спремен е, ама ментално е скроз down. Не го гледав мечот со Фоњини, али гледај хајлајтси и може да кажам да Надал од 2005 до 2014 онаков форхенд на 7-6 за Фоњини во тај брејкот немаше да промаши во 100 од 100 ситуации. Надал има проблем со самодовербата, а искрено не знам како може да ја врати истата до Ролан Гарос кога до Ролан Гарос преостануваат уште два турнира, Мадрид и Рим. Може, али со титула и победа над некој од Ноле, Роџер или Кеи, што во моментов е рамно на научна фантастика.Не го отпишувај така лесно. И лани не беше нај нај ама пак го освои РГ. Ама сепак како и да е не е оној стариот (дури и да го освои). А што се однесува до РГ освен Ноле на 3 добиени сета не верувам дека некој може да го добие па макар и во ваква форма. Крв ќе паѓа на терен ама нема така лесно да се предава.