- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.397
Па ја реков пред некое време дека Надал нема шанси да го освои АО. Конкуренцијата е преголема, Федерер е добар, Ноле стандард прв фаворит е, Енди ми е енигма искрено... Зашо енигма? Реално искина на подготвителните мечеви ама играше со доста психопати, Јанович, Матошевич итн итн... Мареј има скроз нова игра, офанзивен е сега, напаѓа, па тоа резултира со доста грешки. Е сеа како ќе функционира тоа против некој озбилен противник од топ 10 останува да видиме.abe da e samo Berer , ne e strashno ama....
ajde ushte tri dena , ke vidime koj od kakov materijal e . Tuku , aj i ti prognoza , tvoe viduvanje, kako ke se odvivat rabotite na AO
Мене фаворит ми е Нишикори. Страшен беше на припремиве, СТРАШЕН. Многу го има подобрено сервисот, веќе не е така ранлив во неговите сервис гемови и очекувам доста од него на турниров. Тоа е тоа у глобала од мене, секако ништо не се знае, свашта може да се десат. За Надал е добро што има лесен ждреб во првите неколку кола, па после и во 1/4 финале стариот муштерија Бердих, а во 1/2 финале Федерер што е секако подобро отколку Ноле.