ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.881
- Поени од реакции
- 44.404
Леле ред џон го ставиле модератор, ќе треба да престанам со пишување на подфорумов. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Омар Јасика кој е роден 97 година се пласираше во третото коло од квалификациите откако сабајлево го победи Џон Патрик Смит во три сета. Фантастичен резултат за младиот Австралиец![]()
Кејт Аптон.Море остај го ти Јасика, кажи која е таа на сликата, не се гледа убо вака од далеку.
Го гледав Дел По со Кукушкин, и видов новитет во неговата игра (освен ако не беше тактика за мечот само), почесто користи бекхенд слајс од порано. Очигледно е дека тешко ќе му биде да се врати на старите патеки (ако и некогаш успее).
Ред Џон модератор???[DOUBLEPOST=1421346477][/DOUBLEPOST]
6 pack ги има како моите.....![]()
vozbuda ne se sozema tuku se odzema , aktiviraj levica ili desnica osven ako nemash zenski covek vo blizina i fakaj tastaturata posle. Gledam nekolku strani ponazad Stef shegadzija vo obid e bil , greota covekot , dosadno mu biloДа се соземам од возбудата па ќе отворам.
kaj si be Petre , sho ima novo?Srekni praznici i od zdravje da ne kurtulish , a berikjetot i restoto od tebe si zavisi. E shto ne te bendisuva kaj procentite , skoro identichno razmisluvam so kladilnicite. Ti sho mislish , pishi tvoja prognoza za razvrskata na AOСи заебал со процентиве, 99.9% Ноле, 0.01% сите останати заедно
zdravo Stefche , i ti da si mi zdrav i ziv . Posle takvi shokovi i blamazi od Rafa , da imash ushte sila i obraz da ja vrtish na smea , respekt bratche , respektСекоја наредна година му е ко 2011![]()
?zdravo Stefche , i ti da si mi zdrav i ziv . Posle takvi shokovi i blamazi od Rafa , da imash ushte sila i obraz da ja vrtish na smea , respekt bratche , respekt
abe da e samo Berer , ne e strashno ama....?
Ако не ај да прекинам да живеам што Надал изгубил од Берер, Бог да чува. А Ноле па од Карловиќ изгуби, шо да се каже за негоАли да, ветерот му сметаше јасно е. Кога и да губи ветерот, сонцето, топлото време или непрсканиот терен се виновни, а никако противникот.
![]()