ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ред џон го ставиле модератор, ќе треба да престанам со пишување на подфорумов. :place:

Омар Јасика кој е роден 97 година се пласираше во третото коло од квалификациите откако сабајлево го победи Џон Патрик Смит во три сета. Фантастичен резултат за младиот Австралиец :bravobe:

Море остај го ти Јасика, кажи која е таа на сликата, не се гледа убо вака од далеку. :D

Го гледав Дел По со Кукушкин, и видов новитет во неговата игра (освен ако не беше тактика за мечот само), почесто користи бекхенд слајс од порано. Очигледно е дека тешко ќе му биде да се врати на старите патеки (ако и некогаш успее).

Ред Џон модератор??? :ban:[DOUBLEPOST=1421346477][/DOUBLEPOST]
ao1.jpg

ao7.jpg

6 pack ги има како моите.....:D

Море остај го ти Јасика, кажи која е таа на сликата, не се гледа убо вака од далеку. :D

Го гледав Дел По со Кукушкин, и видов новитет во неговата игра (освен ако не беше тактика за мечот само), почесто користи бекхенд слајс од порано. Очигледно е дека тешко ќе му биде да се врати на старите патеки (ако и некогаш успее).

Ред Џон модератор??? :ban:[DOUBLEPOST=1421346477][/DOUBLEPOST]

6 pack ги има како моите.....:D
Кејт Аптон.

Иначе треба тема да се отвори за АО, шупичку материну ќе почне турнирот. :D

decki , tema za AO ke ima ili ovde da pochneme da treseme .... Jas malce opravdano otsuten , taman na vreme sum back

Последно уредено:
rano e ushte , neka pochne slemot ke ima zaebancii. Osekjam oti ke ima komentari kako Nadal postepeno ja kreva formata za Rio i Akapulko.Go gledav vo Doha a i prethodno vo Abu Dabi , seriozno mu pravi problem dvizenjeto vo rikverc i izvlekuvanjeto na forhend , ja nema taa brzina od porano i ocigledno mu odzema mnogu energija pa se maci so behendot. Mislam deka 1/4 finale ke mu e maksimum , no da go pocekame zdrebot. Vo ovoj ,,pripremen ,, period epten pozitivno sum iznenaden od Marej , godinava ke e zver , garant se vrakja vo top cetiri , kako gi odigra tie nekolku mecevi , sekoja cest . Isto i Novak se gleda deka e on fire , bashka i samiot izjavi deka custvuva oti e na vrvot od karierata , mislam deka ke ja povtori 2011. Mecot so Ivo beshe smeshka , na takov vetar igrach od tipot na Novak pa i Fed , koj shto se mu zavisi od preciznosta vo udarite ,nema shto da bara so bombarder kako Ivo.
Prognoza za AO vo procenti , Novak 70% , Marej 15% , Fed 15 %

Си заебал со процентиве, 99.9% Ноле, 0.01% сите останати заедно
kaj si be Petre , sho ima novo?Srekni praznici i od zdravje da ne kurtulish , a berikjetot i restoto od tebe si zavisi. E shto ne te bendisuva kaj procentite , skoro identichno razmisluvam so kladilnicite. Ti sho mislish , pishi tvoja prognoza za razvrskata na AO

zdravo Stefche , i ti da si mi zdrav i ziv . Posle takvi shokovi i blamazi od Rafa , da imash ushte sila i obraz da ja vrtish na smea , respekt bratche , respekt
?
Ако не ај да прекинам да живеам што Надал изгубил од Берер, Бог да чува. А Ноле па од Карловиќ изгуби, шо да се каже за него :pos: Али да, ветерот му сметаше јасно е. Кога и да губи ветерот, сонцето, топлото време или непрсканиот терен се виновни, а никако противникот. (y)

?
Ако не ај да прекинам да живеам што Надал изгубил од Берер, Бог да чува. А Ноле па од Карловиќ изгуби, шо да се каже за него :pos: Али да, ветерот му сметаше јасно е. Кога и да губи ветерот, сонцето, топлото време или непрсканиот терен се виновни, а никако противникот. (y)
abe da e samo Berer , ne e strashno ama....
ajde ushte tri dena , ke vidime koj od kakov materijal e . Tuku , aj i ti prognoza , tvoe viduvanje, kako ke se odvivat rabotite na AO

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom