ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Нека и Гулбис малце да се шокира од овоj голем шоумен и да не биде толку агресивен со сервиси. :icon_lol: Позитивното е дека ако Григор биде отстранет от турнирот ке продалжи со забавите. Барем од нив и жените никоj не може да го изтера. :pos:

SuperSport.com.mk
ЦИТАТ ЗА ДОБРА НОЌ: " Ако некој каже дека јас сум подобар од Федерер, јас мислам дека таа личност не знае ништо за тенисот " ! - Рафаел Надал

Озбилно ова? :D

SuperSport.com.mk
ЦИТАТ ЗА ДОБРА НОЌ: " Ако некој каже дека јас сум подобар од Федерер, јас мислам дека таа личност не знае ништо за тенисот " ! - Рафаел Надал

Озбилно ова? :D
Да, го имам и јас читано ова и мислам дека го има изјавено, али не сум 100% сигурен, не ме фаќај за збор.

ako pobedi Novak ke ima +1 pozitiva vo head to head so Federer ,ili ke izednachi ,nekade Mubadala 2011 go brojat nekade ne. Leka poleka i Nadal e na red ;). Kladilnicite epten ponizuvachki kon Federer , 1.2 koeficient i ushte pagja

Сеедно, тешко да го престигне. Треба константно да го тепа без да губи, а тоа е невозможно, а и Надал нема да дозволи такво нешто.

П.с. Ферер се повреди на мечот со Андерсон и мораше да предаде при водство од 1-0 во сетови и 4-2 негатива во вториот. Аман преку глава веќе од овие повреди, тек е февруари е многу повреди се изнагледавме до сега...

Имаше еднаш Рафа и една друга изјава во 2009та или 2010та, како низ шала. Федерер е подобар од мене само на плестејшн. Искрено ве советувам ако играте плејстејшн да не ме одбирате мене бидејќи сум многу слаб направен. Во тој стил.

Аjде Гриша браво. Трудна, но сладка победа против силен противник. Успех и против Мари.

Гришо го доби Гулбис,на ред е Бушар. :icon_mrgr:

Кога Григор во Мадрид го победи Джокович овде во Бугариjа имахме една шега - Дека само Гришата може во един и ист ден да ''оправи" и машкиот, и женскиот номер 1 во тенисот. :pos:

Федерер пред Дубаи изјавил дека во зависност од резултатот во Дубаи, така му зависела и цела сезона во продолжение.. :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom