Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Me интересира дали се забранети тетоважите за тенисерите? До сега не сум забележал некој тенисер да има тетоважа на видливо место од телото.
Вавринка има, нели му се восхитуваа сите на реченицата на раката што му е истетовирана.
Me интересира дали се забранети тетоважите за тенисерите? До сега не сум забележал некој тенисер да има тетоважа на видливо место од телото.
Надал го откажа учеството на турнирот во Буенос Аирес.
Заради грбот е, а ти изгледа си единствен со тие теории.
Брат 4000 поени бега, дури и да не е повреден големо чудо ќе изгубел 300-400 поени. Сите Мастерси на земја ги брани плус 500ки некои плус РГ.abe ja nishto ne rekov , samo se chudam kako toj fraerot pogoduva , nit se slozuvam , nit sum protiv , tolku , vremeto ke pokaze .Duri odi tolku do kraj budalata , shto vika deka po zavrshetok na karierata ke bilo kako so Lens Armstrong ,ludak . Znachi , nitu se slozuvam , nitu sum protiv , neutro roberts
--- надополнето: 7 февруари 2014 во 19:55 ---
ne be prijatel , eve shto vika Nadalcho
http://www.sportal.rs/news.php?news=118859
Брат 4000 поени бега, дури и да не е повреден големо чудо ќе изгубел 300-400 поени. Сите Мастерси на земја ги брани плус 500ки некои плус РГ.
Мора Новак Мадрид да го нападне годинава и Мајами од тврда подлога пошо дебело потрфли лани, за да има некоја шанса да се доближи до РГ. Другите мање више сеедно е.