Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
После толку откриени успешни спортисти со допинг во последниве 10тина години, треба некој спортист од денешницата да е екстремно глупав за сеуште на таа карта да оди со цел на освојување титули и слава. Шпанецот верувам дека не е, ако излезе поинаку, ќе остави многу фанови и љубители на тенисот разочарани. И не само тој, туку било кој од тенисериве што се на врвот.
Брат џабе пробуваш да му објасниш. Типот живее во некоја заблуда дека Надал се допингува и дека ќе ја доживее истата судбина како Армстронг. Српските сајтови му ја пунат главата со 300 глупости, али јебига негово си е, не може ние да му кажуваме што и како да чита...
Цело време збори за докторот Фуентес, цело време за некои си чистења, абе глупости на куб, не на квадрат. Он сериозен е дека Надал сега не игра во Буенос Аирес пошо се чистел од срањата што ги зимал, ок ондак аналогно на тоа и Новак се чисти пошо и он не игра ништо овој период.
![]()
Нека не ме бришат модераторите ме интересира само едно нешто.
Сакам да упатам едно прашање до членот undercover зашто пишува секогаш на латиница?
Ајде ајде, не мора светец да глумиш, сите знаеме што мислиш за Надал. Не се прај дека не веруваш или слично затоа што тоа не е така. Јас го почитувам тоа, твој избор е, само што не знам како не ви здосади со тие приказни. Сум рекол и пак ќе речам, во тенисот има огромен број на допинг контроли, ОГРОМЕН, и тоа ненајавени, ако ти текнува и Новак реагираше на тоа лани или преклани, а истото го имаат сторено и Надал и Федерер оти им е смачено после секој втор меч да ги проверуваат, така да муабетите за допинг мислам дека се излишни.
Нема врска никот бе, има правило на форумот да се пишува на кирилица тоа ми е беше муабетот... мислев да не има посебна причина ама тоа е. Не ме тепај одма...
big biceps, phantom injuries, hair loss, skipping the Olympics, Spain’s rich doping history, and unprecedented stamina.
Абе џабе ставаш цитати, знаеме кој е муабетот. Паузирал у 2012 да не го фатат на допинг тест, истото и 2009. Одамна се вртат овие муабети, веќе и досадни станаа, затоа и ти реков не е интересно веќе да се зборува околу тоа.
Али најјак момент од цитатот ми е овој:
![]()
I ovoj muabet ne drzi, klasicen primer, Amstrong.После толку откриени успешни спортисти со допинг во последниве 10тина години, треба некој спортист од денешницата да е екстремно глупав за сеуште на таа карта да оди со цел на освојување титули и слава. Шпанецот верувам дека не е, ако излезе поинаку, ќе остави многу фанови и љубители на тенисот разочарани. И не само тој, туку било кој од тенисериве што се на врвот.
Sto se odnesuva za muabetov, ne sakam ni da pomislam na toa deka nekoj od golemava trojka koristi doping, kakov udar ke e toa samo za tenisov, neviden do sea, neopisiv so zborovi. Ali jebiga, u denesno vreme, sve e mozno, mnogu faktori se u igra, sponzori, pari na kup, ja posle ona so Amstrong sekogas ostavam prostor za vakvi malverzacii, za site sportovi zboram.