ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Јас дете, вие големите, гледам колку разбирате што ми беше поентата.
Поентата ми беше дека се појавуваат некои такви, ќе напраат еден месец некој успех и ги снемува од мапа после. Не се прајте стручњаци.

Па ти од што се напраи стручњак и што наведе пример и баш Содерлинг го најде , го скапа лустерот.
Поарно Росол да го напишеше, исто така го победи Надал, и поболен ти е тој пораз. (ако си го глеал..)

Росол е индијанец, ама Содерлинг не е. И после победата над Надал он беше во врвот на тенисот, се држеше доста време во топ 8, ама нема среќа човекот со болеста. Минимални се шансите пак да заигра тенис, имаше изјавено пред некое време.

Не знае Марјан изгледа за состојбата на Содерлинг па затоа збори така не му замерувајте. Инаку браво за Спортклуб што го емитуваат дуелот Федерер/Хас-Мелцер/Петцнер ќе биде интересен.Засега досадно на Квинс Клаб.. Нема некој поинтересни натпревари(освен Додиг-Вард гледам епски тајбрејк изиграле).Таму од второ коло почнуваат поизедначени дуели.

Не знам што му е финтата на Хјуит да си го распродава она малку углед што му остана.

Се надевам дека Федерер и Рафа нема вака да се бламираат...

Bitch I'm fabulous
13-motika.com.mk.jpg

16-motika.com.mk.jpg

Абе за џабе ли отворивме тема за овакви работи?
Не зафркавајте, постирајте слики во веќе постоечката тема.

Гришо има добра поддршка од боксот - Шарапова! :) Сигурно ќе победи сега ;)

Гришо од кога ја легна Маша, ништо не може да победи...

:D

Првиот сет како Гидо Пела го одигра Димитров.Си префрлаше точно во средината а ова дундево јако го напаѓаше и го казни успешно.:D

Се изнамачи овој Димитров ама вака така пак успеа некако да победи.. Инаку шо е она девојчињана сечат вени за него сите ги гледам се молат да победи ко демек ако освои титула пола од парите на нив ќе им ги дае. Свашта..

Каков смешник е Раонич... Али секоја чест и за Монфис, се враќа во голем стил после повредата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom