ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
по досадно нешо од овие турнириве моментално на трева во Лондон и Хаале немат значит нормална размена на удари трајт 2-3 рејли жими к*ров е..ај на Вимбли не е толку брзо и со тек на мечојте се намалвит брзината на подлогата ама овие неможам да ги поднесам, исто така шо ми е глупо поголем број од сетојве се игрет во ТБ и то ти е ко лотарија играч само со добар сервис мојт да победит дупло поталентиран од него

по досадно нешо од овие турнириве моментално на трева во Лондон и Хаале немат значит нормална размена на удари трајт 2-3 рејли жими к*ров е..ај на Вимбли не е толку брзо и со тек на мечојте се намалвит брзината на подлогата ама овие неможам да ги поднесам, исто така шо ми е глупо поголем број од сетојве се игрет во ТБ и то ти е ко лотарија играч само со добар сервис мојт да победит дупло поталентиран од него

Место да се замараш со брзи подлоги, викни си го streetbond2005, седнете негде, и хејтајте си на раат, не не замарајте тука со глупости, и јас се напињам кога гледам рели од 30 поени во кое скоро секогаш подобро физички спремниот тенисер го осовојува поенот, со што неизвесноста е еднаква на 0 па ништо не викам.

П.С. Љубители на спори подлоги зборат за талент :pos:

Е жити очи кој талент треба да го имаш за да освоиш поен на трева? Плесниму само сервис од 200км/х и во случај ако ти ја врати само префрли го топчето во спротивниот агол кој 102.5% е празен.

Е жити очи кој талент треба да го имаш за да освоиш поен на трева? Плесниму само сервис од 200км/х и во случај ако ти ја врати само префрли го топчето во спротивниот агол кој 102.5% е празен.

Ако не помине сервисот што праиме? сакаш да кажеш дека мечевите на Федерер вс Ноле, и Мареј, 2012, беа добиени со плескање на сервиси?

За крај, во денешно време: физичка подговеност > талент, by far!

Место да се замараш со брзи подлоги, викни си го streetbond2005, седнете негде, и хејтајте си на раат, не не замарајте тука со глупости, и јас се напињам кога гледам рели од 30 поени во кое скоро секогаш подобро физички спремниот тенисер го осовојува поенот, со што неизвесноста е еднаква на 0 па ништо не викам.

не ми е мене земја омилена подлога, ама за нијанса поинтересни ми се мечојте отколку на ваква трева и индорс(не зборвам за вимбли) додека најинтересни ми се на хард каде шо имаш и предност со серва а и се игрет долги убај поени

На Квинс Клаб има од се по нешто.. И долги и интересни поени и брзи со 2-3 рејли.. И затоа мене ми е поинтересен тој турнир,ама и Хале не е лошо.. само шо има по 30 асови на меч и 100 изнудени грешки.Инаку Монфилс стига 1/4 финале и толку.Хас го чека таму :).Инаку Росол у второ коло:eek:

Ако не помине сервисот што праиме? сакаш да кажеш дека мечевите на Федерер вс Ноле, и Мареј, 2012, беа добиени со плескање на сервиси?

За крај, во денешно време: физичка подговеност > талент, by far!

А Иванишевич 2001 случајно со талент да не го освои?

Свака част за Башич.. Иако имаше среќа шо Петчнер го откажа учеството во 1 коло,сепак супер се покажа против Јанович и заслужи да победи.Ееее и Босанците имаат барем некој тенисер шо учествува на АТП,ние од Балканов со ботови останавме само :tapp:

Oд овој дождот поглупа работа здравје. :facepalm:

Врне по цели денови во Македонија , во Германија , во Анлија многу јасно дека врне.
Што побогу се случува , 11ти Јуни е !!!
--- надополнето: 11 јуни 2013 во 19:12 ---
Со вакво време пред Вимблдон , даунлоудирајте се некој негледан ситком . Или вртејте го повторно омилениот. Ќе има многу прекини кои ќе треба да се пополнат :D

Кој бот е Дел Потро, то е нешто невозможно. :tapp:

МИРЗА БАШИЌ :D

284355_10150238579526314_5565773_n.jpg

Aj ne provociraj, sto me spomnuvas? I ne hejtam nego realnosta ti ja kazuvam, ti soberi se so nekoj sto saka tenis kade lupaat asovi i kade netalentirani idioti uspevaat i ti uzivkaj si, i da na zemjeni tereni ke go vidis talentot, poradi iks pricini koi mi e dosadno da gi povtoruvam.Trevata e najdiotska podloga i ne mozam da ja smislam i debati so tebe povekje na ovaa tema ne.Ne me spomnuvaj pak.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom