ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Каков Џокович бе на земја сеа ќе има реметење ајдее сеа Барселона,Мадрид,Рим ајдее!!

Не заебавај, Рафа ако го служи здравјето ( дај Боже ), ќе ги освои сите турнири на земја :vozbud:
п.с Честитки мајсторе !

Значи, доколку биде здрав Надал, нема потреба да гледаме тенис? Секако го знаеме победникот, така? :)

^ Да. :))
Само гледај у уживај во тенисот на Надал, некој ке се обиди да го сопре ама залудне ќе биде :Р.

... препоставќи не рипајте одма :)

Иван Додиг :vozbud:

..ете кој ќе го замени Љубо, Анчич, Карлович, а може и Иванишевич :)

..бај д веј, турнирите од 500ка ќе бидат пренесувани на Наша ТВ, после турнирот во Барселона, следува Хамбург, Вашингтон, Пекинг, Токио, Валенсија и последниот е во Базел.

Надал си гази важно, за другото ми е гајле.

Надал не планира да има одмор овој месец така? Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим се еден по друг без пауза од една недела така?

Надал не планира да има одмор овој месец така? Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим се еден по друг без пауза од една недела така?

Белград, Есторил, Минхен (овие трите се оваа недела, и се од категорија 250, во Белград ќе учествува Новак како прв носител), после тоа следуваат на 1ви Мај Мадрид, а на 8ми мај мастерсот во Рим..

А за Надал би требало да учествува на мастерс турнирите.

btw Денес е финалето на турнирот во Барселона, играат Ферер-Надал, почеток на мечот 16 часот.

Абе ме интересираше дали има надал пауза некоја или турнирите идат 4 недели по ред 4 турнири...

Абе ме интересираше дали има надал пауза некоја или турнирите идат 4 недели по ред 4 турнири...

Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.
Ти како негов фан ако не знаеш јас најмалце :)

Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.
Ти како негов фан ако не знаеш јас најмалце :)

Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.

Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.

Eве ти го целосниот распоред на сезоната..

atptour.

Брејк надал, убаво почна мечов 3-1

--- надополнето ---

Ауууу двоен брејк 4-1 и надал на сервис :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom