Значи, доколку биде здрав Надал, нема потреба да гледаме тенис? Секако го знаеме победникот, така?Не заебавај, Рафа ако го служи здравјето ( дај Боже ), ќе ги освои сите турнири на земја
п.с Честитки мајсторе !
Прај пауза, ќе игра од наредната недела на мастерс турнирот.Зошто Федерер не игра на турниров ??
Белград, Есторил, Минхен (овие трите се оваа недела, и се од категорија 250, во Белград ќе учествува Новак како прв носител), после тоа следуваат на 1ви Мај Мадрид, а на 8ми мај мастерсот во Рим..Надал не планира да има одмор овој месец така? Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим се еден по друг без пауза од една недела така?
Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.Абе ме интересираше дали има надал пауза некоја или турнирите идат 4 недели по ред 4 турнири...
Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.
Ти како негов фан ако не знаеш јас најмалце
Eве ти го целосниот распоред на сезоната..Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.
Ок фалаПрај пауза, ќе игра од наредната недела на мастерс турнирот.