ATP тенис - општа дискусија

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Каков Џокович бе на земја сеа ќе има реметење ајдее сеа Барселона,Мадрид,Рим ајдее!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не заебавај, Рафа ако го служи здравјето ( дај Боже ), ќе ги освои сите турнири на земја :vozbud:
п.с Честитки мајсторе !
Значи, доколку биде здрав Надал, нема потреба да гледаме тенис? Секако го знаеме победникот, така? :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
^ Да. :))
Само гледај у уживај во тенисот на Надал, некој ке се обиди да го сопре ама залудне ќе биде :Р.

... препоставќи не рипајте одма :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Иван Додиг :vozbud:

..ете кој ќе го замени Љубо, Анчич, Карлович, а може и Иванишевич :)

..бај д веј, турнирите од 500ка ќе бидат пренесувани на Наша ТВ, после турнирот во Барселона, следува Хамбург, Вашингтон, Пекинг, Токио, Валенсија и последниот е во Базел.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Надал си гази важно, за другото ми е гајле.

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
Зошто Федерер не игра на турниров ??

С

сашенко

Гостин
Надал не планира да има одмор овој месец така? Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим се еден по друг без пауза од една недела така?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Надал не планира да има одмор овој месец така? Монте Карло, Барселона, Мадрид и Рим се еден по друг без пауза од една недела така?
Белград, Есторил, Минхен (овие трите се оваа недела, и се од категорија 250, во Белград ќе учествува Новак како прв носител), после тоа следуваат на 1ви Мај Мадрид, а на 8ми мај мастерсот во Рим..

А за Надал би требало да учествува на мастерс турнирите.

btw Денес е финалето на турнирот во Барселона, играат Ферер-Надал, почеток на мечот 16 часот.

С

сашенко

Гостин
Абе ме интересираше дали има надал пауза некоја или турнирите идат 4 недели по ред 4 турнири...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Абе ме интересираше дали има надал пауза некоја или турнирите идат 4 недели по ред 4 турнири...
Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.
Ти како негов фан ако не знаеш јас најмалце :)

С

сашенко

Гостин
Па оваа недела паузира..нема да игра на турнирите од 250.
Ти како негов фан ако не знаеш јас најмалце :)
Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
Има измена во календарот затоа се збунив.До пред некоја година монте карло, барселона, рим па хамбург се играа во 4 недели.Една за друга.И беше премногу тежок распоред.Ама се сменија работите и Мадрид на земја се игра сега, а хамбург падна ми се чини и сега надал ја доби таа пауза изгледа за која се бунеше до пред некоја година.А се бунеше со право зашто ептен беше тежок распоредот тогаш.Затоа прашав дали има промени или по ред е пак зашто atp и се е можно.
Eве ти го целосниот распоред на сезоната..

С

сашенко

Гостин
Брејк надал, убаво почна мечов 3-1

--- надополнето ---

Ауууу двоен брејк 4-1 и надал на сервис :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom