ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Го гледав цел меч,секоја чест за дечкото како изигра овој Филс мислам и брејк топка немаше од што беше лош.

Vo kladilnica stignav vo 20:33, go nemav Fils na tiket vo posleden moment go dodadov za 1 min pocnuvase. Ke si kasnam od kurot poso pogodiv rakomet 1.85 koef I verojatno I Barsa x2 e pogodena 1.50 koef. Me skrati za 1000 evra dobivka Fils.

Какво лицемерие хаха, Новак со топче у врат удри линиски судија и квичеа зашо е дисквалификуван, сеа ова било оправдано. :icon_lol:
Не се плаши да тагнеш, и зошто збориш во множина?

Новак несакајќи удри судијка која стоеше позади него со топче и одма се извини.
Рубљев буквално во фаца му се стави на линискиот и му се издра како ненормален.

Скроз иста ситуација нема што

Не е до дерењето, туку наводно го опцул на руски. Не се слуша во видеото дека публиката е бучна, а и да слушнам не дека би разбрал, ама преведувачот рекол дека е нешто недолично.

Инаку, Рубљев ќе остане и без поените и без парите од Дубаи.

Не е до дерењето, туку наводно го опцул на руски. Не се слуша во видеото дека публиката е бучна, а и да слушнам не дека би разбрал, ама преведувачот рекол дека е нешто недолично.

Без разлика што рекол Рубљев, и да не го опцул за мене треба да е дисквалификуван за начинот на однесување. Не може така во фаца да му ставаш на линиски и да му се дереш како нездрав.

Тешка глупост дисквалификацијава.
Ај сфаќам Налбандиан потколеница му сјеба на лининскиот , ама ова смешки.
Сите станале свилени ти ебам педерчињата , демек сеа ќе иде на психијатар после тоа што го доживеал.
Бублик сам беше во шок и бараше дури да се продолжи.
Можеа опомена да му дадат или поен да му земат максимум како и да се правилата.

Не се плаши да тагнеш, и зошто збориш во множина?

Новак несакајќи удри судијка која стоеше позади него со топче и одма се извини.

Скроз иста ситуација нема што
Аха, значи ако е несакајќи оправдано е и може да убиеш човек хипотетички кажано, нели?

И тоа и ова се оправдани дисквалификации.

Аха, значи ако е несакајќи оправдано е и може да убиеш човек хипотетички кажано, нели?

Кој вика дека е оправдано тоа што Новак го направи? Јас само ги споредувам двете ситуации, а никогаш не сум кажал дека Новак не заслжи да е дисквалификуван. Не беше намерно и се извини одма ама правила си се правила.

Ме натера да копам по стари мислења

Како се изглупира мајко мила хахахаха, фацата му беше врв кога виде во кој правец иде топчето. Па и кај успеа баш во врат да ја лупне :pos:

Ајде барем конечно ќе имаме нов освојувач на ГС ако ништо друго :popce:

Море како не ја здрви појако па да има за што да плачете.

Дисквалификацијата си е на место ама како падна театрално женана, па и онаа сликана каде што го гледа Новак со страв во очите мислиш ќе ја масакрира :pos:

Врв е кајгана пребарувачот - пост од член во тема таа и таа, година и бам за две секунди (y)

Види, не ти е баш добар примеров. Обид за убиство со намера е многу посериозно кривично дело од убиство од небрежност.

Кој вика дека е оправдано тоа што Новак го направи? Јас само ги споредувам двете ситуации, а никогаш не сум кажал дека Новак не заслжи да е дисквалификуван. Не беше намерно и се извини одма ама правила си се правила.

Ме натера да копам по стари мислења

Врв е кајгана пребарувачот - пост од член во тема таа и таа, година и бам за две секунди (y)
Те иам смешано со некој изгледа, мислев ти збореше дека неоправдано е кикнат Хокле. Иако 90 и кусур посто од Хоклевци го имаа тоа мислење, затоа и напишав во множина.

Последно уредено:

Вика "ну ти дебиљ, как бљат not out when it's out, how?"

– Ne možemo da izbacimo Andreja, ne možemo igrače da izbacujemo. Tenis je za tenisere, mi igramo ovaj sport a ne obratno. Možemo da izbacimo svakog sudiju. Postoji automatski sistem za suđenje i ovakve situacije nikada ne bi trebalo da se događaju – podsetio je Bublik na osnovnu istinu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom