ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
и но запамети едно нешто и неколку пати прочитај го - И МИЛИОН СЛЕМОВИ ДА ИМА ПОВИШЕ ОД НАДАЛ И ФЕДЕРЕР, НИКОГАШ НЕМА ДА Е САКАН ПОВЕЌЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ ПОРАДИ ОДНОСОТ НЕГОВ МОРОНСКИ.

Ај заплачи. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Сакаш ли да ти ги барам постовите како скокаше ко мајмунчина кога избега Надал на 2+ пред Ноле? Влажнеше ко 14 годишна на 3 дневна матурска у Охрид.

Не било важно, не го сакал цел свет, односот моронски .... Затоа денес вазектомија би правеле само Алкараз да освои и да не избега многу, не дека уствари има шанси Надал да освои повеќе.

Ретко токсична фан база.

Не ми се јасни луѓе на Балканот што не го сакаат Ноле....мислам ок да сељак е....ама демек вие не сте сељаци???

Демек искачате у музеи за современа уметност и забите док ги миете у позадина џез свири?

Поише од кафана, турбофолк, цицки и цигари не знаете али Ноле бил сељак...

Не ми се јасни луѓе на Балканот што не го сакаат Ноле....мислам ок да сељак е....ама демек вие не сте сељаци???

Демек искачате у музеи за современа уметност и забите док ги миете у позадина џез свири?

Поише од кафана, турбофолк, цицки и цигари не знаете али Ноле бил сељак...
Ноле е крал бе ја сум анти ноле цел живот зашто ми игра досаден тенис за око али ликот е број 1 со факти и крај а овие искомплексираните мафни ги скроз се небитни , ликот за себе има дела повеќе од сите како на теренот така и надвор од него така да МУКЛА !

Нема полуда дефиниција за НЕсељак. Заби док миеш џез да ти свири :ROFLMAO:

Колку солзи пролеани на темава од Надал фан бојс, а уште не е почнато финалето. I LOVE THIS GAME :oleee:

Заебанција на страна ама победникот денеска ќе биде апла голем победник и во пол позиција за некои работи даље. Ако тоа е Новак знаеме сите што ќе значи тоа, три слема годинава со можност за календарски Слем во Њу Јорк, 24ти вкупно и одлепување од Рафа, 8ми Вимблдон и изедначување со Федерер, 1 место на ранг листа, што повеќе... Ако тоа е Алкараз ќе биде баш огромен буст за него зашо веќе ќе има 2 слема на 2 различни подлоги, добиен Новак на негов терен, веќе еден куп битни мечеви и титули освоени а има само 20 години итн. Ако освои Алкараз има голема шанса да ги комплетира сите 4 на ептен млади години, 21 или 22 што би било баш лудо. Не знам дали ќе е најмладиот што би го направил ова, ме мрзи да гуглам сеа а и не е битно зашо за сеа е далеку од такво нешто.

Мислам дека не очекува епска битка денес, 5 сета и победа на Алкараз-според мене.
se fino prijatel,najposle,pobedi i razumot kaj tebe :) , ama, sega,od ,,deneshna tvoja,, perspektiva,gledash li kolku stipidno i idiotski se tezite od likot pogore,ne bil sakan,losho komuniciral so publikata i eden kup k...r se trese u ladna voda tezi.A pola od niv izmisleni.Nejse,turi im kurot.Inaku,ako denes pobedi Alcaraz,menuvam mislenje za nego,maliov so sekoj natprevar napreduva fantastichno.Ama,mislam deka denes ke e maksimum 3:1 za Djovak

se fino prijatel,najposle,pobedi i razumot kaj tebe :) , ama, sega,od ,,deneshna tvoja,, perspektiva,gledash li kolku stipidno i idiotski se tezite od likot pogore,ne bil sakan,losho komuniciral so publikata i eden kup k...r se trese u ladna voda tezi.A pola od niv izmisleni.Nejse,turi im kurot.Inaku,ako denes pobedi Alcaraz,menuvam mislenje za nego,maliov so sekoj natprevar napreduva fantastichno.Ama,mislam deka denes ke e maksimum 3:1 za Djovak
Не се мешам брат у таквите расправи, не можам да одговарам за секој фан на Надал на форумов, секој си е прича за себе. И јас не се слагам со некои работи што ги пиша он али мака ми е веќе од објаснување на исти работи.

П.с. Фаворит е Новак денес, да не се сфатиме погрешно, јас го "ловам изненадувањето".

3:2 за Новак на искуство сега, немам што да искоментирам на глупостите ваши други, секој гренд слем сум го честитал на Новак и немам ништо против ко што кажав.. само појаснив зашто не е сакан од цел свет толку ко Рафа и Роџер, тоа што вистината ве боли е друг муабет.

Abe ti bese facata sto.po fejsbuk komentari, koga Novak go pomina Fed u broj na nedeli ko prv, pisuese niz cel net kako toa ne vazelo, kovid imalo tie nedeli ne trebale da mu gi brojat, taka nesho ... za da tipot nadoknadi da i da ne mu gi broea tie nedeli pak ke bese prv
Многу ретко коментирам по фејзбук така да си видел некој друг лик.
Автоматски споено мислење:

Ај заплачи. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Сакаш ли да ти ги барам постовите како скокаше ко мајмунчина кога избега Надал на 2+ пред Ноле? Влажнеше ко 14 годишна на 3 дневна матурска у Охрид.

Не било важно, не го сакал цел свет, односот моронски .... Затоа денес вазектомија би правеле само Алкараз да освои и да не избега многу, не дека уствари има шанси Надал да освои повеќе.

Ретко токсична фан база.
Брату најди вакво видео за Надал https://youtu.be/3PkIEIsDuBc и ќе правиме муабет.. Спортски е да се честита кога победата е заслужена, Алкараз секако нема шанси на трева. А и не го отпишувај Рафа никогаш.

Последно уредено:
Му се тресат јајцава на малиот, србендава го гази како ни еден противник до сега,ако продолжи вака дебакал е на повидок.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom