ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Замарате веќе со овие работи искрено, а и самиот Новак, божем само на него му довикуваат. Сељаци у публика има и секад ќе има, јебига, од 15 000 луѓе бар еден ќе е морон и дегенерик, само што Новак премногу при срце ги става овие работи и се добива впечаток дека само на него му довикуваат а не е така.

Иначе Медо многу го респектирам, кул појава ми е и све тоа, ааама, ама, мислам дека криминал за тенисов е овој што едно време беше број 1, не може бе чоече да си ваков антитенисер за земја и трева и да си прв на АТП да му ја ебам мајката, како може ваков стил да форсира на трева не ми е јасно, втор сервис чека од Вембли, на мрежа катастрофален, толку да се држи цврсто за ваква игра тоа ми е надреално. Новак какви све промени не праеше у техничкиот тим за да ги усоврши сите подлоги, Бекер го зема баш за трева и играње на мрежа, едно време и Агаси беше тука, и на крај со Горан за да го усоврши и сервисот и форхендот, овој константно си тера, не дека иам нешто против тренерот негов али дај бе друже, смени нешто, донеси некој плус, грев е пола сезона да си тотално неконкурентен, два слема се у прашање.

А кај да чека, на основна? Му ја гледаш техниката на удирање и колкав замав има? Му треба време јебига... Проба еден гем да ритернира од основна, гемот на 5-3 у прв сет and guess what, 4 сервис винери направи Алкараз. Новак го зема Бекер да, направи технички адаптации и апгрејди, ама Новак има совршена техника и нема проблем околу тие деталчиња, а Медведев треба целосно да ја смени техниката за да биде конкурентен на трева и земја, а тоа е невозможно.

Јас се уште не можам да си објаснам како Новак изгуби финале од него, до душа притисокот го изеде тогаш, уште 20 пати да го играат тоа финале ќе тепа Новак.

Како го изругавте Данил како да не освои Рим на земја и да не влезе во полуфинале на ГС кој за нијанса повеќе му одговара од РГ.
Треба да биде презадоволен со ова што го направи сезонава на овие две подлоги.Не рачунајќи го Новак , заедно со Алкараз си газат од Февруари па навака , ќе биде интересно да се сретнат на некој од мастерсите или УС Опен.

Klasicno umobolno razmisluvanje, tolku imam da kazam, posle ova sto si go napisal. Nie kako narod sme nepismeni narocito radi vakvite ko tebe, sto razmisluvaat vaka bedno, tazno i maloumno, voopsto ne se razlikuvas od tie sto gi potenciras tuka, bukvalno ist si iako veruvas deka ne si. Ne vredi ni da se diskutira so vakvi ko tebe, sto nacnuvaat vakva diskusija na ovoj del pogotovo od forumot.
Еве колку е писмен народот наш. Ама лупај се ти у груди дека не е така.
Screenshot_20230714_222533.jpg

Ова финалево во парови се пензионери, колку години имаат Гранолерс и Зебалос, и сеуште се актуелни и играат финале.

prijatel,so najgolema doza na ironija,postot od Bigmek go prepishav,samo smeniv nacionalnosti i fili,mani, so cel da ja demonstriram i dolovam gluposta na toj post.
Ti so set pamet mi pravish sodrzinski analizi na mojot prepis i me fakjash seriozno.Bravo na intelektot,ne znam shto drugo da kazam
Да? кога више виде дека е уште поголема глупост тоа што го пиша, се заебавав да, иронија е да, ќе се извадиме така не е проблем. :tapp: Може до утре да ги пишуваме идиотизмиве ама нема потреба да се спамаат останатите на форумов, со среќа у финале, иди у први редови после ;)

Sehehehehekako.

Eve veke ako odime so nadrealni izmisleni nepostoecki nikadnemadasedesat scenarija, Nole ostane na 23, Kalin se razjari i stane nova nadez na tenisot, Nadal se vraka od umreniov period kade ne postoi, na RG, i ima sansa da se izramni so Novak, za kogo ke navivate. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Mozete bilo sto da napisete tuka i da izglumite ludilo, u realnosta site znaeme za kogo ke ste, vamos tamos na sekoj poen ke vikate skrisno doma, i toa bas navivanje - navivanje, kur ke ve boli koj e na drugata strana od mrezata.

Mene Novak sve mi dostavil ko negov fan, sve pomina, sekoj rekord go drzi i rekov i posle RG komotno mozese u toj moment da se penzionira, t.e. sea moze da se penzionira u momentov, pred duelot so Siner, kur ke me boli.

Ubavo bi bilo veke ako ideme so nikad nema da se desi scenario, nas covek da go pobedi najdobriot vo istorijata :smirce:, milo ke mi bide i ke bide nesto sto sega se desava i nikad veke vo istorijata na nasiot tenis, ama vie ?? So stisnata tupanica ke gledate ako gubi Nadal, pena od usta ke vi iskaca, Kalin go sprecue da se izramni so Novak za da posle pak padne kurcenjeto niz temive ko ne taka dalecnata 2022 i AO, a potoa i RG, 22>20, si gi pamtime mnogu dobro tie napisani stvari na istava ovaa tema.

Kako i da e, prekinete da glumite ludilo :pos: , uredu e so muabetov, duri i vakva zabegana fantazija deluva nerealno.

Novak e eden od najdobrite sportisti vo istorijata, defakto najdobar teniser vo istorijata, luge uste mislat deka se naviva za nego od tuka deka e srbin :facepalm:, izglea cel svet se srbomani momentalno bidejki pred nekoja nedela site mu se klanjaa ... pardon klanjavte na Jokic. E sea ili ste srbomani, ili ednostavno prepoznavate sto znaci sportska velicina i oddavate respekt na istata, nekoj na eden nacin, drug ete naviva za nego sto e sasvim normalno, ne? Jer pisuva istorija, ima uspesi, taka da obicno takvite sekogas imaat pogolemi fan bazi, makar doagale i od Jamajka, ko Bolt.
Премногу е тажно што и во тој период сте останати, од Југославија. Јокич и треба да се поштува, бидејќи не е морон ко овој што правеше со солзите хахахаха па уште пишал браво за 2-3ца што го замарале ејјј. Убаво ти пишал стекот, во секој меч има такви идиоти ама сите можат да ги контролираат ама пази само НОВАК не може никогаш. Има мал милион примери каде што се глупира, брка фанови, па дури и НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ ГИ ИМА ИЗБРКАНО ОД МЕЧ АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАЕН КАКО НЕГОВ ГОЛЕМ ФАН. Јас вооптшто не го мразам Новак и во никој случај не сум против него, но запамети едно нешто и неколку пати прочитај го - И МИЛИОН СЛЕМОВИ ДА ИМА ПОВИШЕ ОД НАДАЛ И ФЕДЕРЕР, НИКОГАШ НЕМА ДА Е САКАН ПОВЕЌЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ ПОРАДИ ОДНОСОТ НЕГОВ МОРОНСКИ. Еве нека изгуби денес од Алкараз, ќе биде ја нисам играо лепо, имао је два надувана лика у публици, и да не измислувам глупи изјави бидејќи сите на форумов сме сведоци на такви идиотски изјави а од спортивна страна секогаш кога победува секогаш малиот играше јако ама ја сум појак, 36 е новото 26.. а татко му негов да не го спомнувам бидејќи ќе фати предолго постов.
Со среќа во 3, со ракијата и шалот и со андекавер спремете се за огромно славје за нашиот најголем тенисер на сите времиња ;)
и пс. ја сум тежок националист и колку и да навивам за Рафа цел живот, во било кој меч би навивал за Калин, иако се моронски муабетиве што ги почна другар ти, андекавер.

Премногу е тажно што и во тој период сте останати, од Југославија. Јокич и треба да се поштува, бидејќи не е морон ко овој што правеше со солзите хахахаха па уште пишал браво за 2-3ца што го замарале ејјј. Убаво ти пишал стекот, во секој меч има такви идиоти ама сите можат да ги контролираат ама пази само НОВАК не може никогаш. Има мал милион примери каде што се глупира, брка фанови, па дури и НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ ГИ ИМА ИЗБРКАНО ОД МЕЧ АКО НЕ СИ ЗАПОЗНАЕН КАКО НЕГОВ ГОЛЕМ ФАН. Јас вооптшто не го мразам Новак и во никој случај не сум против него, но запамети едно нешто и неколку пати прочитај го - И МИЛИОН СЛЕМОВИ ДА ИМА ПОВИШЕ ОД НАДАЛ И ФЕДЕРЕР, НИКОГАШ НЕМА ДА Е САКАН ПОВЕЌЕ ОД ЦЕЛ СВЕТ ПОРАДИ ОДНОСОТ НЕГОВ МОРОНСКИ. Еве нека изгуби денес од Алкараз, ќе биде ја нисам играо лепо, имао је два надувана лика у публици, и да не измислувам глупи изјави бидејќи сите на форумов сме сведоци на такви идиотски изјави а од спортивна страна секогаш кога победува секогаш малиот играше јако ама ја сум појак, 36 е новото 26.. а татко му негов да не го спомнувам бидејќи ќе фати предолго постов.
Со среќа во 3, со ракијата и шалот и со андекавер спремете се за огромно славје за нашиот најголем тенисер на сите времиња ;)
и пс. ја сум тежок националист и колку и да навивам за Рафа цел живот, во било кој меч би навивал за Калин, иако се моронски муабетиве што ги почна другар ти, андекавер.
IMG_20230714_230055.jpg

Да? кога више виде дека е уште поголема глупост тоа што го пиша, се заебавав да, иронија е да, ќе се извадиме така не е проблем. :tapp: Може до утре да ги пишуваме идиотизмиве ама нема потреба да се спамаат останатите на форумов, со среќа у финале, иди у први редови после ;)

sine,pa ti se bodesh
tolku glupost vo eden post skoncentrirano,sekoja cest

Zamisli, samo zamisli, milan osvoi 20 tituli te ls te serija a, i ti dojde nekoja bedurija od covek i ti rece dzabe e druze, moronski klub e toa nikad nema da e sakan ko inter, juve, mancester united i sl. Samo zamisli prvo, kolku kur ke te boli za toa, vtoro, kolku tazno i napateno i isfrustrirano ke ti izgleda taa licnost, treto, kolku ke uzivas sto tvojot tim priredil takva forma na mozocen udar.

Abe ti bese facata sto.po fejsbuk komentari, koga Novak go pomina Fed u broj na nedeli ko prv, pisuese niz cel net kako toa ne vazelo, kovid imalo tie nedeli ne trebale da mu gi brojat, taka nesho ... za da tipot nadoknadi da i da ne mu gi broea tie nedeli pak ke bese prv.:pos:

Uredue, 23>22, sve drugo e nebitno. :kruna:

Заебанција на страна ама победникот денеска ќе биде апла голем победник и во пол позиција за некои работи даље. Ако тоа е Новак знаеме сите што ќе значи тоа, три слема годинава со можност за календарски Слем во Њу Јорк, 24ти вкупно и одлепување од Рафа, 8ми Вимблдон и изедначување со Федерер, 1 место на ранг листа, што повеќе... Ако тоа е Алкараз ќе биде баш огромен буст за него зашо веќе ќе има 2 слема на 2 различни подлоги, добиен Новак на негов терен, веќе еден куп битни мечеви и титули освоени а има само 20 години итн. Ако освои Алкараз има голема шанса да ги комплетира сите 4 на ептен млади години, 21 или 22 што би било баш лудо. Не знам дали ќе е најмладиот што би го направил ова, ме мрзи да гуглам сеа а и не е битно зашо за сеа е далеку од такво нешто.

Мислам дека не очекува епска битка денес, 5 сета и победа на Алкараз-според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom