Изгуби Калин во 3 сета: 6:3, 3:6, 6:7. Спаси 3 меч топки во тај-брејкот, ама не успеа четвртата. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
22=22
bar za neshto i ti da si vo pravoЕс ај сед...Прегледај го приврзокот 364372
daj ne zaebavaj,najdi nekoja druga kvaka sega za da se ubeduvash deka ushte ne se znae koj e GOAT.Ne se predavaj, bashka kreativen si22=22
Ти викам дај финале на РГ и нека решат кој ќе иде со една предност понатака, епски би било. Само, телото на Рафа не дава баш добри знаци.Мислам дека ова му е последна сезона.
На Тони Паркер жена му е, преуба е.![]()
Alizé Lim (@alizelim) • Instagram photos and videos
153K Followers, 917 Following, 1,038 Posts - See Instagram photos and videos from Alizé Lim (@alizelim)instagram.com
Alize Lim
Водителката на Europsort Cube
Рекоа Ализ на почеток викам не е ова Ализ Корне, одвај ја најдов французинка со виетнамско потекло
Толку беше предвидливо дека не може Циципас ништо шо листљв инстаграм
Бац, ја и на -1 слем реков дека Новак е ГОАТ и мене не ми смета тоа и стојам зад истото, без разлика што навивам за Рафа. Освен Слемовите во другите параметри му бега, башка за мене многу битно е што го доби во неговиот дом, на РГ, и тоа после загубен прв сет, а знаеме што значи Рафа на РГ. Рафа на пример не успеа да го добие во неговиот дом, во Мелбурн, иако само 2 пати играа. Така да опушти се со ГОАТ муабетиве со мене барем, после 22 освоени слема на Рафа можам полабаво да следам тенис и да уживам во истиот. Сакам финале на РГ меѓу нив двајца затоа што немаат уште многу време, особено Рафа, а се работи за најголемото ривалство во историјата на спортот.daj ne zaebavaj,najdi nekoja druga kvaka sega za da se ubeduvash deka ushte ne se znae koj e GOAT.Ne se predavaj, bashka kreativen si![]()
bace,sega si nogo kulturan i pristojan,poshtujem.Ama vcera,zavcera drugo pishuvashe za slemovite i nivnata vaznost,a od Wimby pa do denes ne znam kolku pati postirashe 22>21.Бац, ја и на -1 слем реков дека Новак е ГОАТ и мене не ми смета тоа и стојам зад истото, без разлика што навивам за Рафа. Освен Слемовите во другите параметри му бега, башка за мене многу битно е што го доби во неговиот дом, на РГ, и тоа после загубен прв сет, а знаеме што значи Рафа на РГ. Рафа на пример не успеа да го добие во неговиот дом, во Мелбурн, иако само 2 пати играа. Така да опушти се со ГОАТ муабетиве со мене барем, после 22 освоени слема на Рафа можам полабаво да следам тенис и да уживам во истиот. Сакам финале на РГ меѓу нив двајца затоа што немаат уште многу време, особено Рафа, а се работи за најголемото ривалство во историјата на спортот.
Уживај ајде во титулата, не ти е денес ден да провоцираш и да се караш.
Тоа 22>21 и слично го пишувам на глупаци ако не приметуваш, зашо поима немаат од тенис а спамаат по темава константно.bace,sega si nogo kulturan i pristojan,poshtujem.Ama vcera,zavcera drugo pishuvashe za slemovite i nivnata vaznost,a od Wimby pa do denes ne znam kolku pati postirashe 22>21.
Sega,naednash te fakja amnezija,zaboravaah shto si pishal.Ne e mashki taka, bace.A sega,otposle ,malce pederski e ,,jas ushte lani posle Wimby kazav bla,bla,bla,, a meanwhile sto drugi raboti kaza.I nemoj sega patetiki,chim osvoi Rafa 22 jas doziveav nirvana i sega relax gledam tenis,aj sega ke uzivame da gi gledame dodeka igrat.Nemoj bace taka.Jas ke uzivam relax da gledam tenis posle 5 godini, ama sega bace koga rabotite si doagjaat na mesto,koga nasproti site nepravdi i sopki vistinata si izleguva, ke uzivam i ke gi peckam,prvociram site palamudachi shto ne bea vo pravo i se inatea.
There can be only one , ja znaesh izrekata neli,od filmot Highlader,prviot del.Ako ne si go gledal,gledaj go,topla preporaka,Conery,Lambert, leka,relax vintage sf akcija.
I ne se otkazuvaj,ima kvaki,ke najdesh![]()
nemoj druze,nemoj,bidi mashko ,se znaeme dolgo vremeТоа 22>21 и слично го пишувам на глупаци ако не приметуваш, зашо поима немаат од тенис а спамаат по темава константно.
Еве Џонтра ќе ти покаже што пишав после РГ 2021, го чува постот, нека ме цитира.
Добро ај еве со тебе ќе комуницирам така, со другите нормално, може? Еве 22=22, поздрав не е најдобар него еднаков со другиот најдобар.pazi,chitaj si go narativot,stvarno pederski,zadskrieno
,,chim Rafa osvoi 22 jas se opushtiv i vekje opushteno gledam tenis.,,
Demek 22 e ultimativnata brojka,tolku, posle 23,2425 itn. ne se tolki bitni
Nice try bace, ama busted si
Автоматски споено мислење:
nemoj druze,nemoj,bidi mashko ,se znaeme dolgo vreme