ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Рафа прв фаворит е
Зошто лажеш? Погледни букмејкерите што велат и општо тениските стручњаци, Медо е прв фаворит за ваљда педерската втора ГС титула според тебе.

и пак Рафа од 4-30 ќе е.. сонот ми го уништија цел турнир, матер у пичка им ебам на организаторите на Австралија.

и пак Рафа од 4-30 ќе е.. сонот ми го уништија цел турнир, матер у пичка им ебам на организаторите на Австралија.
Ова е мислам промена на распоредот после десетици години. До минатата година првото полуфинале се играше во четврток од 9 30, а второто во петок од 9 30. По таа логика, Рафа и Беретини би требало да играат за 10-тина минути :)

Сепак, веројатно ова е произлезено од фактот што еден финалист секогаш имаше ден плус за одмор што не беше фер и беше практика само на АО.

а како бе жениве можат првата од 9 другата од 12?

а како бе жениве можат првата од 9 другата од 12?
Не сум организатор, меѓутоа кај жените има тенденција еден меч да се игра во некој висок просек од 2 и пол часа. По таа логика, би требале 5 часа и програмот би бил готов околу полноќ по локално време.

Што доколку и кај мажите се одолжат двата меча, вчера Медведев скоро 5 саати, Рафа исто над 4 саати. Во сличен случај, гледачите ќе треба да останат до 4-5 сатот на утро на трибини :)

Дали некој може да ми каже страна или да ми пушти линк каде би можела да го гледам Надал сабајле, немам еуроспорт а полу финалево не сакам да го пропуштам.

Јасно. Споделив само ко инфо, сите спортисти после големи напори губат големо количество на вода од телото. Ова го кажал Моја ваљда зашо сереа некои дека глумел Надал а од авион се гледаше дека имаше мака.

Не сум организатор, меѓутоа кај жените има тенденција еден меч да се игра во некој висок просек од 2 и пол часа. По таа логика, би требале 5 часа и програмот би бил готов околу полноќ по локално време.

Што доколку и кај мажите се одолжат двата меча, вчера Медведев скоро 5 саати, Рафа исто над 4 саати. Во сличен случај, гледачите ќе треба да останат до 4-5 сатот на утро на трибини :)
Имаше примени бидејќи Американците сакале повеќе натпревари во прајм тајм (2-6 часот по полноќ).

Дали некој може да ми каже страна или да ми пушти линк каде би можела да го гледам Надал сабајле, немам еуроспорт а полу финалево не сакам да го пропуштам.

Освен коментаторот, стримот е чиста 10ка. Може да враќате и 12 часа назад :) Ако сте го преспале мечот, може да го зирнете на брзина. Стабилен стрим на Eurosport1/2 веќе години наназад.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom