- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 39.356
- Поени од реакции
- 113.676
Зошто лажеш? Погледни букмејкерите што велат и општо тениските стручњаци, Медо е прв фаворит за ваљда педерската втора ГС титула според тебе.Рафа прв фаворит е
Зошто лажеш? Погледни букмејкерите што велат и општо тениските стручњаци, Медо е прв фаворит за ваљда педерската втора ГС титула според тебе.Рафа прв фаворит е
Ова е мислам промена на распоредот после десетици години. До минатата година првото полуфинале се играше во четврток од 9 30, а второто во петок од 9 30. По таа логика, Рафа и Беретини би требало да играат за 10-тина минутии пак Рафа од 4-30 ќе е.. сонот ми го уништија цел турнир, матер у пичка им ебам на организаторите на Австралија.
Не сум организатор, меѓутоа кај жените има тенденција еден меч да се игра во некој висок просек од 2 и пол часа. По таа логика, би требале 5 часа и програмот би бил готов околу полноќ по локално време.а како бе жениве можат првата од 9 другата од 12?
Никој не знае, огромна мистерија.а како бе жениве можат првата од 9 другата од 12?
Fixed.Coach Carlos Moya: Rafael Nadal lost four kilograms of water during the Denis Shapovalov match #RafaelNadal
Јасно. Споделив само ко инфо, сите спортисти после големи напори губат големо количество на вода од телото. Ова го кажал Моја ваљда зашо сереа некои дека глумел Надал а од авион се гледаше дека имаше мака.Fixed.
Имаше примени бидејќи Американците сакале повеќе натпревари во прајм тајм (2-6 часот по полноќ).Не сум организатор, меѓутоа кај жените има тенденција еден меч да се игра во некој висок просек од 2 и пол часа. По таа логика, би требале 5 часа и програмот би бил готов околу полноќ по локално време.
Што доколку и кај мажите се одолжат двата меча, вчера Медведев скоро 5 саати, Рафа исто над 4 саати. Во сличен случај, гледачите ќе треба да останат до 4-5 сатот на утро на трибини
Tuka ima stalno dobri strimovi http://my.freestreams-live1.com/tennis-live-stream7/Дали некој може да ми каже страна или да ми пушти линк каде би можела да го гледам Надал сабајле, немам еуроспорт а полу финалево не сакам да го пропуштам.
Дали некој може да ми каже страна или да ми пушти линк каде би можела да го гледам Надал сабајле, немам еуроспорт а полу финалево не сакам да го пропуштам.