ATP тенис - општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Anonymus1
  • Време на започнување Време на започнување
Инаку зашто не учествуваше Дел Потро на Вимблдон годинава,има некаква повреда човекот или јас прочитав дезинформација?
Многу добар тенисер е ,ако се работи за повреда се надевам закрепнал за наредниве турнири.

Мене тенисот ми е многу досадна игра, не следам тенис натпревари..:toe:

Инаку зашто не учествуваше Дел Потро на Вимблдон годинава,има некаква повреда човекот или јас прочитав дезинформација?
Многу добар тенисер е ,ако се работи за повреда се надевам закрепнал за наредниве турнири.

Да многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурно

Јас имам чуено за Дел Потро дека нешто психички имал проблеми, а не физички. Колку е точно врска немам, само така наслушнав.

Мене тенисот ми е многу досадна игра, не следам тенис натпревари..:toe:

Па што на к-ов бараш во темава?????? :tapp:

Шо,шо какви психички проблеми имал Дел Потро бе,да не треба да бркаме врски за у Демир Хисар?

Да многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурно

Најточна информација...зглоб на десната рака:pipi:

Дел Потро се решил за операција поради константните проблеми со раката. Тоа ќе му го реши проблемот ама ете, ќе треба да паузира многу.

Кога ќе има US open?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom