- Член од
- 22 март 2009
- Мислења
- 2.356
- Поени од реакции
- 454
И победија, 2-1 во сетови.Ѓоковиќ инаку игра моментално финале во двојки, па има шанси барем малку да се искупи за поразот во сингл.
И победија, 2-1 во сетови.Ѓоковиќ инаку игра моментално финале во двојки, па има шанси барем малку да се искупи за поразот во сингл.
Да многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурноИнаку зашто не учествуваше Дел Потро на Вимблдон годинава,има некаква повреда човекот или јас прочитав дезинформација?
Многу добар тенисер е ,ако се работи за повреда се надевам закрепнал за наредниве турнири.
Па што на к-ов бараш во темава??????Мене тенисот ми е многу досадна игра, не следам тенис натпревари..
Јок грешка си.Јас имам чуено за Дел Потро дека нешто психички имал проблеми, а не физички. Колку е точно врска немам, само така наслушнав.
Најточна информација...зглоб на десната ракаДа многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурно
Ти пишуваше во линкот погореКога ќе има US open?