The Dark Knight
Модератор
- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.759
- Поени од реакции
- 4.465
Ќе го јаде затоа ,ќе има правдаАма едниот се допингуваше бе братко.... КАко супер и двајцата? И јас да испушам 10 џоинта ќе освојам Вимблдон.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го јаде затоа ,ќе има правдаАма едниот се допингуваше бе братко.... КАко супер и двајцата? И јас да испушам 10 џоинта ќе освојам Вимблдон.
Во април ќе правиме муабет, кога ќе го банираат најмалку една годинада бе, ќе го јаде, денеска лагано си освои АО, ќе го јадел.... како не.... Нема да го јаде, заштитен е ко Бели Медвед.
Да беше Новак, па да речевме дека ќе го јаде (дека е србин нормално), вака жабаров... нема да го јаде брат.
Веќе е паднат,после ова дотрпан е,да не си му во кожа.Ќе биде интересно да се види сезонава дали ќе успее Саша да се врати, да се избори сам со себе и да земе конечно гренд слем (пошто играта е тука секако, само менталниот склоп е лош) или ќе пропадне како жетон.
Ништо не си сфатил. Не дозволил бреј шанса во финале на ГС турнир, тоа го достигна сега. Останатите двајца се Федерер на Вимблдон 2003 и Надал на УСО 2017. Таков јунак што не дозволил брејк шанса за 7 меча на ГС турнир се уште се нема родено.ne dozvolil ni brejk sansa da ima nekoj za vreme na cel turnir, sto uspealo samo na 2ca niz istorijata, Nadal i Federer mislam bea, RG i Wimbledon.
Pa i mene mi bese toa cudno i mi deluvase nevozmozno zatoa i pisav ako dobro sfativ, ali me mrzese da proveruvam sega, ama nebiten del od postot e toa, poveke fokusot mi bese na Sasha, koj ke ja zaokruzi teniskata beda na teniseri rodeni vo 90tite, mozda najtaznata ili najmaleroznata teniska generacija vo istorijata.Ништо не си сфатил. Не дозволил бреј шанса во финале на ГС турнир, тоа го достигна сега. Останатите двајца се Федерер на Вимблдон 2003 и Надал на УСО 2017. Таков јунак што не дозволил брејк шанса за 7 меча на ГС турнир се уште се нема родено.![]()
Зборам за тенисот не мислам за девојката и за парите, пари и жени сите имаат уште да ги немаат на тие пари нека се утепаат.Aбе да не си му во кожа, пичка ипол има во публика и од финалево заработи 1 милион долари.
Прегледај го приврзокот 441646
Нормално вакви ми лежат, партали е
Medvedev mu e zakana,
Ерата на тенисот заврши со пензијата на Роџер, најдобар период од 2009 до 2019 после тоа по мене тенисот отиде во курац.Каква генерација на тенисери имаше тој период кога сите беа во прајмот.
Роџер,Рафа,Новак, Мареј,Стен,Бердих, Цонга,Делпо, Ферер,
Од втор план Андерсон,Гаске,па се појави Тим итн
Сега да ги видиш топ 10 само Алкараз и Морковот вреди на страна го ставам Новак.
Го заборавив Иснер легенда од играч,подобар сервер тешко во скоро време.Isner legenda so 208cm najak servis no vo igra bese boza prosek