ATP Miami 2015 - Sony Open Tennis Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе излезе како победник во Мајми ( не се мисли на кој има најјака жена )

• Вкупно гласачи
    19
  • Гласањето е завршено на .
Ја уби тремата на Цици .:)
Азаренка многу ме разочара, ич константно не играше. штета, ми беше фаворит.

Абе Кузнетсова да планире да игре финале ? :Д браво за неа ја пукна Кербер.

1/8 финале , Тим - Манарино :pos: немој да ме јебеш бе

Вердаско не успеа да остани смирен, а сервираше за 6-3... Сега очекувам потоп за казна.[DOUBLEPOST=1427664970][/DOUBLEPOST]lol, сепак Вердаско го зема првиот сет. Надал потпросечно, многу ефтини грешки. Него се немаат сретнато тек од 2012та, последно победил Вердаско, воедно единствена победа врз Надал. И покрај тоа што е 13-1 за Надал, кога и да ги гледам ми се враќа флеш од АО 2009, еден од најјаките мечеви на сите времиња по мене.

Последно уредено:
Па најдобра јуниорка е. Ја пратам јас од лани уште, веројатно идна доминантна број 1 тенисерка, нормално ако ја избегнат повредите. Страшна е малава, дефинитивно и претстои блескава иднина.

Јас денес не видов апсолутно ништо од неа. Вистина дека имаше трема, ама онаа игра беше жив очај. Не би се расфрлал така лесно со прогнози за иден број 1. Тоа што е прва јуниорка не мора ништо не значи.

Јас денес не видов апсолутно ништо од неа. Вистина дека имаше трема, ама онаа игра беше жив очај. Не би се расфрлал така лесно со прогнози за иден број 1. Тоа што е прва јуниорка не мора ништо не значи.
Ова е сосема точно. Многу јуниори и јуниорки што газеле во јуниорските години подоцна не достигнувале до нешто позначајно. Но, мислам дека Белис ќе ја биде. Реално Ставро 15 години има девојчето и денес прв пат во животот се среќава со толку моќна серва и удари. Веќе ги има тепано Цибулкова, Дијаз, тенисерки што се во самиот тениски врв и што се многу поискусни од неа. Пак ќе ти речам, во право си, има многу време пред неа, ама јас лично предвидувам дека ќе ја биде.

Ова е сосема точно. Многу јуниори и јуниорки што газеле во јуниорските години подоцна не достигнувале до нешто позначајно. Но, мислам дека Белис ќе ја биде. Реално Ставро 15 години има девојчето и денес прв пат во животот се среќава со толку моќна серва и удари. Веќе ги има тепано Цибулкова, Дијаз, тенисерки што се во самиот тениски врв и што се многу поискусни од неа. Пак ќе ти речам, во право си, има многу време пред неа, ама јас лично предвидувам дека ќе ја биде.

Цибулкова на лош ден може од секого да изгуби, мислам дека таа од сите врвни тенисерки има најмногу идиотски порази од леви тенисерки, а Зарина Дијас не е критериум. Ама не е во тоа работата. Работата е што јас кај Белис не гледам ниту една особина што ја двои од другите млади тенисерки. Види ги другите две млади Американки. Кејс има страшен сервис, и страшен форхенд. Стивенс има совршена градба за тенис и одлична техника. И двете се мачат да направат сериозен импакт. Белис нема ниту посебно силни удари, ниту е многу брза, ниту има некој посебно квалитетен удар. Јас не и предвидувам блескава иднина.

Инаку, и Барбора беше јуниорка број 1. :gjavol:

Немoжaм дa гo гледaм веќе, тибaм рaштимaниoт бехенд стo пaти oд чистa пoзицијa вo шпaнијa јa oтерa тoпкaтa :mad:

Цибулкова на лош ден може од секого да изгуби, мислам дека таа од сите врвни тенисерки има најмногу идиотски порази од леви тенисерки, а Зарина Дијас не е критериум. Ама не е во тоа работата. Работата е што јас кај Белис не гледам ниту една особина што ја двои од другите млади тенисерки. Види ги другите две млади Американки. Кејс има страшен сервис, и страшен форхенд. Стивенс има совршена градба за тенис и одлична техника. И двете се мачат да направат сериозен импакт. Белис нема ниту посебно силни удари, ниту е многу брза, ниту има некој посебно квалитетен удар. Јас не и предвидувам блескава иднина.

Инаку, и Барбора беше јуниорка број 1. :gjavol:
Каков крал, се задавив јадеќи соленки кога го видов ова за Стрицова. :pos:
Се што кажа стои, ама, ама, ама, 15 години има. :) Телото сеуште не и е оформено, ваљда ни дечко немала до сеа. :D Мислам ме сфаќаш што ти зборувам. :)

Надал ќе го тепа Вердаско па макар и со десна рака играл.

Кaквa шупелкa е Нaдaл еј.Знaчи си имaше мнoгу шaнси вo мечoв, и пaк успевa дo oвa дa дoјде. Брaвo зa Вердaскo, си искoристи пaметнo..[DOUBLEPOST=1427670146][/DOUBLEPOST]Oчaјни сервиси oд Нaдaл :facepalm:

Вердаско и воа ако го прокоцка :pistoldz::uzi:

црна патика, сив шорц, бела блуза, црвена капа и плави стеги - комбинација Фернандо Вердаско

:D

Ајт нaздрaвје шишaње :facepalm:[DOUBLEPOST=1427670780][/DOUBLEPOST]АТП нa фејсбук: Вердaскo ги уништи нaдежите нa Нaдaл зa првa титулa вo Мaјaми... кoи црни нaдежи бре :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom