ATP тенис - општа дискусија

Член од
23 август 2010
Мислења
40.310
Поени од реакции
118.474
Нели некоја српска издрокотина од страна го сподели Иванишевич како нов тренер на Циципас? Или можда се спрдале не знам.
Да. Го прашаа Циципас на прес после поразот од Мусети за Горан, рече дека не може ништо да каже околу тоа, за 2 дена после тоа да објави соработка со Борг. Ај ако ништо друго барем личат еден на друг кога се на терен. :D Зборам за Борг на млади години.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.626
Поени од реакции
38.967
Иако го откажа учеството во Барселона во последен момент, Мусети во понеделник за прв пат влегува во топ 10 на АТП листа (освен ако Руд не ја одбрани титулата во Барселона). Некој пиша погоре дека му е мило што се доближува до топ 10, па ете го и во топ 10 наскоро. ;)

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Шо да гледаме , до РГ Алкараз ќе освои 3/5 мастерси и ќе влезе ко апсолутен фаворит. Се надевам Фонсека ќе блесне на мастерсите на земја и некој од Дрејпер/Мусети , Дрејпер на тврда , Мусети на земја.
Останатово очобол. Зверев се распадна ко бездомник на фентанил.

Кој ме читаше уште пред мастерсите во Март , знае :D

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Ма нек се ебат Арена Спорт, а и Телеком заедно со нив! :mad:
Под итно им требаат за тенис уште 3 нови канали, пошо очигледно на другите сакаат да си даваат кошарки , ракомети , одбојки...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.626
Поени од реакции
38.967
Под итно им требаат за тенис уште 3 нови канали, пошо очигледно на другите сакаат да си даваат кошарки , ракомети , одбојки...
Имаат. Има Арена Спорт 6, 7, 8, 9, 10, 1x2. Ете сега и Арена Премиум 4 ќе има. До Телеком е што не ги пушта тие канали. Ама вака стварно не иде. Си се загледал, и баш кога се крши резултат, кога е најинтересно ти го менуваат мечот со некоја глупост тешка. Им пишав на Телеком, рекоа ќе пријавеле на надлежните. Треба повеќе да им досаѓаме изгледа.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Имаат. Има Арена Спорт 6, 7, 8, 9, 10, 1x2. Ете сега и Арена Премиум 4 ќе има. До Телеком е што не ги пушта тие канали. Ама вака стварно не иде. Си се загледал, и баш кога се крши резултат, кога е најинтересно ти го менуваат мечот со некоја глупост тешка. Им пишав на Телеком, рекоа ќе пријавеле на надлежните. Треба повеќе да им досаѓаме изгледа.
Па за таму зборам дека даваат останатото од спортовите , а не е тенис. Плус и локалните или домашните лиги фудбал...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.844
Поени од реакции
44.248
Пробајте и со IPTV, јас веќе втора година го користам, 80-90 евра е за цела година, а има се живо и диво од телевизии (и тоа во фул ХД и со многу подобра слика од Телеком) и многу филмови и серии.

Е сега минута-две си назад, па за фудбал пример најчесто пак си гледам на Телеком оти многу често знае да ми пише некој на сред утакмица, па да ми направи спојлер за гол (или пуштам IPTV и го тргнувам телефонот на страна). Ама дефинитивно е исплатлива опција. Посебно ми се погоди за тенисот сега, си пуштам Спорт Клуб таму и си немам мака.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.936
Поени од реакции
43.928
Пробајте и со IPTV, јас веќе втора година го користам, 80-90 евра е за цела година, а има се живо и диво од телевизии (и тоа во фул ХД и со многу подобра слика од Телеком) и многу филмови и серии.

Е сега минута-две си назад, па за фудбал пример најчесто пак си гледам на Телеком оти многу често знае да ми пише некој на сред утакмица, па да ми направи спојлер за гол (или пуштам IPTV и го тргнувам телефонот на страна). Ама дефинитивно е исплатлива опција. Посебно ми се погоди за тенисот сега, си пуштам Спорт Клуб таму и си немам мака.
Кое IPTV го имаш од каде се зема и како се плаќа?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.844
Поени од реакции
44.248
Кое IPTV го имаш од каде се зема и како се плаќа?
Пиши ми ПП, ќе ти дадам линк од каде ми е земен. Плаќаш со картичка (дебитна/кредитна) за цела година унапред.

Член од
19 март 2013
Мислења
3.781
Поени од реакции
6.002
Сите шо сакаат да гледаат Минхен , епа нема да гледаат. Немаат кај да ги стават ради мртви фудбали, но битно глеавме 2 коло и 1/4 финале.

Kajgana Shop

На врв Bottom