ATP тенис - општа дискусија

Член од
23 август 2010
Мислења
38.626
Поени од реакции
110.398
Не треба да си го ебете другарството заради Новак и Рафа,не бидете слепци
Не бе таман работа, само уживам Урко да го нервирам. Премногу ми е криво што не бев присутен на моментот кога Урко кршел телефон за време на детски роденден за финалето РГ 2015 против Вавринка, кога сите деца го гледале и се прашувале што ли се случува со ова лудо момче.

За частење увек Урле, знаеш дека сум гооолем човек, пак ќе кажам, да ти ебам матер.
 
Член од
23 јуни 2008
Мислења
1.970
Поени од реакции
1.248
И човек што слушнал 2 минути муабет за тенис во животот сфатил дека Ѓоковиќ има најдобри резултати и како последица на тоа човекот за сега е најдобар за она што светот видел поврзано со тенис.

Во однос на твоите пошироки експертизи, кога Алкараз имаше 0 титули и сите во него гледаа нешто просперитетно, ти изјавуваше дека дечкото е просек и достигнување на кариерата му е одземање скалп на еден Циципас.

Да те синхронизирам со реалноста, денес тој Алкараз има 4 грен слем титули, и во зависност од неговиот ривалитет со Синер, може да оди многу многу далеку.

За повредите на Надал нема да коментирам, затоа што до пред извесен период го нарекуваше ботаничар, а за другите епитети не се сеќавам и не би губел време да се навраќам.

Добар сум и јас иначе, фала ти, одмори модмори комплет се, само што не ми толку многу жешко :)
e sega,odma lazesh,za Alcaraz, fala bogu stoi pishanoto.Mojot muabet beshe, smalete hajpot,i Chang i nekolku drugi,eve Beker,imaa fantastichen start dve tri godini,i posle gi fati ,,siviloto,, ili gi stignaa drugite,posebno kaj Chang.I deka e rano da go pravime Alcaraz nov Nadal,Fed,Djovak.Deka tek pretstoi najteshkoto,kontinuitetot vo slednite 10-15 godini.Tolku.Od gorepishanoto e mnogu razlichno,neli.I najvaznoto,nishto ne odgovori po osnov na muabetot od mojot post,totalno drugo pisuvash.Vrati se ,prochitaj,pa pak repliciraj,ama daj sega drzi se do temata.Ili pak Syn,za da ne nasmee,stavil slika od mecka kako se budi od zimski son (stvarno,druze,kaj se izgubi,dobar li beshe,maki,obvrski,sho bidna) pa se ushte ne si razbuden dobro,pa promasuvash.Za palamudach ne si,bar po dosegashnata druzba,ne ti e toj stilot.
I ne beshe nula tituli za Alcaraz koga trgna hajpot,koregiraj se,ne si razbuden dobro.
I drzi se do fakti,ne lazi,gubi smisla forumot
 

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.180
Поени од реакции
84.894
Муабетиве малце пософистицирани од оние детските Меси или Роналдо.
Убедливо најтапа тема за дискусија на форумов.
Па уште и кога почнаа албанско-српски муабети пред после финалето на Вимби...


он поинт:
Надал мислам не би се продал лесно АКО игра со Новак, не знам, сакам да верувам дека би играл солидно, макар и да би изгубил во два сета, мислам нема да биде меч каде Надал не би направил некој брејк, не би имал шанса за сет или нешто повеќе

Поголем проблем е дали ќе го видиме мечот и дали овој е доволно спремен за Маџаров...


А за целиов турнир, мислам ќе има пар изненадувања.
Ждребов на Новак е покољ, ама не би се изненадил... шо знам некој ко Зверев(па што да не и Алкараз) да изгубат и да не стигнт до медал, често гледаме изненадувања на земја на бест оф 3 турнири.

Не би се изненадил да му тргне на Руд на турниров и да стигне до медал, навивам за тоа
 

Kajgana Shop

На врв Bottom