- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.371
- Поени од реакции
- 7.139
да не му откажа и другата нога на тим
не ми се верува .............

не ми се верува .............
koe potcenuvanje glej go konkretno sea kako go izgubi setot i sve ke ti stane jasno za zverev, toa e negovata kariera, pokloni set glatko, 15-0 vodi, prai dupla ( 10ta u mec ) so edvaj dobacuvanje do mreza, udri megju mrezata u betonotмногу хејтери има на зверев демек не го бива за ништо, не сум фан воопшто на зверев и неговата игра ама ова тотално потценување ме изиритира
решиле да не збогатат со 4 квота на "очајниот" зверев иако знаеле дека преку ноќ оди пресадување на нов скочен зглоб на тим@Syn
Брат сам си правиш филмови мислам. Ако беше како што викаш(повреда), немаше коеф да биде 1.25 до пред почеток на меч. А и еве сеа при 2-1 во сетови, Тим е мал фаворит спрема кладилниците.
Сакаш да кажеш дека си видел нешто што букмејкерите не виделе? Бреј..
Novak protiv istomin na AO imase kvota 1.01, pa izgubi.@Syn
Брат сам си правиш филмови мислам. Ако беше како што викаш(повреда), немаше коеф да биде 1.25 до пред почеток на меч. А и еве сеа при 2-1 во сетови, Тим е мал фаворит спрема кладилниците.
Сакаш да кажеш дека си видел нешто што букмејкерите не виделе? Бреј..
Ене го се врати зверски игра сега тим се бори и стига на секој поен, проблем е далеку потценет александар и многу пристрасно се гледа, џабе дискусија овде..... На многу не им се допаѓа дефанзивната игра и полека градење на поенот на зверев и школската играЏон и Патрик Мекинро еве ги на ЕСПН, никаква повреда не спомнаа 3 саата.
Дури ко играше со Медведев и Тим му рече на судијата дај му челенџ, па на почеток на втор сет малтене му поклони брејк на Медведев и се јавува Џон и вика He is filling guilty about the break from half an hour ago. He is such a nice guy giving the break back.
Секако на шала беше, поентата nice guy=no killer instinct, али дека мизерното издание у првите 2 и пол сета беше ради некаква повреда нема теорија
ti si mu ja pratel karierata na zverev, narocito slem karierata ? Nikakvo potcenuvanje ne e vo prasanje, zverev na golemi turniri znael da igra na nivo na amater, da rusi rekordi so dupli greski, do pred nekolku meseci ne mozese treto kolo na slem da pomine toa e vo milion navrati diskutirano i na temava.Ене го се врати зверски игра сега тим се бори и стига на секој поен, проблем е далеку потценет александар и многу пристрасно се гледа, џабе дискусија овде..... На многу не им се допаѓа дефанзивната игра и полека градење на поенот на зверев и школската игра
ke recev ovoj e najslabiot slem sampion do sea otkako ja gleam tenis.
Ima razlika od povreda do povreda, i nacinot na koj toa go manifestira teniserot, ili patot do finale primer, ili treto, cetvrto kolo na slem, zavisi i od protivnici, sekako javno nieden teniser, narocito pred finale, nema da kazuva deka ima nekakov problem, ko nadal pred finaleto so wawrinka.Можи и 1.01 да е и да не побеи, во ред тоа. Ама ако е повреден Тим нема шанси да биде фаворит. не спијат кладилниците, тоа е муабетов. Еве го 2-2 повредениов че направи.
ova sto go gleam zadnji set ipol e eden od onie momenti koa ke vidite nekoj na tv ili net kako se bruka, i tebe te jade tugj sram, ti ide da smenis kanal i nezgodno ti e da go gleas.Ова финале е најдобар пример за кариерата, ликот и делото на Александар Зверев, убедливо најголемиот лузер во тенисот, единствениот легитимен наследник на Димитров. Менталитет НУЛА.