ATP тенис - општа дискусија

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Инаку зашто не учествуваше Дел Потро на Вимблдон годинава,има некаква повреда човекот или јас прочитав дезинформација?
Многу добар тенисер е ,ако се работи за повреда се надевам закрепнал за наредниве турнири.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
^^
Да, десната рака со која лупа опасни форхенди:smir:

?

..........

Гостин
Мене тенисот ми е многу досадна игра, не следам тенис натпревари..:toe:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Инаку зашто не учествуваше Дел Потро на Вимблдон годинава,има некаква повреда човекот или јас прочитав дезинформација?
Многу добар тенисер е ,ако се работи за повреда се надевам закрепнал за наредниве турнири.
Да многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурно

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас имам чуено за Дел Потро дека нешто психички имал проблеми, а не физички. Колку е точно врска немам, само така наслушнав.

P

PewDiePie

Гостин
Мене тенисот ми е многу досадна игра, не следам тенис натпревари..:toe:
Па што на к-ов бараш во темава?????? :tapp:

Шо,шо какви психички проблеми имал Дел Потро бе,да не треба да бркаме врски за у Демир Хисар?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Да многу добар тенисер, едно време беше 4ти или 5ти, ама на 19ти Мај имаше операција, мислам на зглобот на раката не фаќај ме за збор, ја влечел повредата од пред тоа. Инаку се враќа за US Open сигурно
Најточна информација...зглоб на десната рака:pipi:

Член од
8 август 2007
Мислења
1.541
Поени од реакции
48
Дел Потро се решил за операција поради константните проблеми со раката. Тоа ќе му го реши проблемот ама ете, ќе треба да паузира многу.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Кога ќе има US open?

Kajgana Shop

На врв Bottom