ATP тенис - општа дискусија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.488
Малце за греота од страна на Новак. Што не стави слика од 3цм кинењето на стомачен мускул со кое освои АО?
3 godini pominaa, ovoj uste ne go prebole toa otkako hrkljase mesec dena deka e povreden i cekase sekoe naredno kolo da se upokoi.
Ete Zverev posle mecot vcera kaza deka stvarno bil togas povreden, nema zasto da ne mu se veruva na Sasha, sepak mislam on e porelevanten izvor od tebe, na insta mosh mu pratil u privatna ne mozes da ne znaes. ;););)

A sea kazi mi, kako so vakva povreda izdrza so Karlos? Deka tvrdese ti ne bilo mozno da se dvizi, a on pobedi i izigra 3 seta i toa na nivo, narocito vtor i tret, a i vcera prv set se nosese dobro. Sea na sto si malce vaka trivijalni stavovi imas, nema da znaes koja strana da ja fatis otkako tvrdese deka ne moze da se odi so vakvi povredi, ne pa da se igra tenis.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.928
3 godini pominaa, ovoj uste ne go prebole toa otkako hrkljase mesec dena deka e povreden i cekase sekoe naredno kolo da se upokoi.
Ete Zverev posle mecot vcera kaza deka stvarno bil togas povreden, nema zasto da ne mu se veruva na Sasha, sepak mislam on e porelevanten izvor od tebe, na insta mosh mu pratil u privatna ne mozes da ne znaes. ;););)

A sea kazi mi, kako so vakva povreda izdrza so Karlos? Deka tvrdese ti ne bilo mozno da se dvizi, a on pobedi i izigra 3 seta i toa na nivo, narocito vtor i tret, a i vcera prv set se nosese dobro. Sea na sto si malce vaka trivijalni stavovi imas, nema da znaes koja strana da ja fatis otkako tvrdese deka ne moze da se odi so vakvi povredi, ne pa da se igra tenis.
Урко ти не разбираш што сакам да кажам изгледа. Детски му е потегот пошо изреагира на провокации откако предаде/изгуби. Пред некоја година кога беше повреден и го освои турнирот не постираше снимки од магнет, капираш сеа што ти зборам?

Член од
19 март 2013
Мислења
3.238
Поени од реакции
4.866
Па се знае темпераментот на Новак , никогаш нема да пропушти шанса да им плеска во фаца на сите што го ругаат , а се разбира дека ќе го ругаат кога секој најдобар играч има и дај хард фанови и некои што не можат да го поднесат или чекаат прилика да го свиркаат. Дај хард фановите секогаш ќе најдат изговор да го оправдаат , другиве секогаш ќе бараат минорни глупости за да му го "намалат" успехот.
Новак си ја има српската жичка и карактерот и никад нема да се смени , јбг колку и да не ми се свиѓа.
Сепак некој гестови како она со Делпо во Аргентина и ред други добри работи шо ги напраил покажуваат дека е људина , али испади мора да си има и да се замара со хејтерите.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.118
Поени од реакции
37.599
Член од
10 јули 2018
Мислења
1.590
Поени од реакции
2.471
Урко ти не разбираш што сакам да кажам изгледа. Детски му е потегот пошо изреагира на провокации откако предаде/изгуби. Пред некоја година кога беше повреден и го освои турнирот не постираше снимки од магнет, капираш сеа што ти зборам?
Najmalku vrska za nego tuka ima osvojuvanje ili neosvojuvanje. Go boli toa sto na svoj teren, doma, posle tolku godini dominacija go isvirkaa kako da e nikoj i nisto. Iskoci na teren i odigra eden set kolku za raat za publikata, mozese lagano da ja predade pred pocetok.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.928
Najmalku vrska za nego tuka ima osvojuvanje ili neosvojuvanje. Go boli toa sto na svoj teren, doma, posle tolku godini dominacija go isvirkaa kako da e nikoj i nisto. Iskoci na teren i odigra eden set kolku za raat za publikata, mozese lagano da ja predade pred pocetok.
Тоа сакам да ти кажам, го свиркаа и тогаш па не постираше слики од магнетни резонанци. Само сеа дека изгуби па му докриве изгледа и реши да се лигави по интернетот. Мислам, ок друже, 37 и пол години имаш, 24 Слема, мултимилионер си, чему вакви јадни потези. Уствари, кој нормален би помислил дека за џабе би го предал мечот, која е поентата? А хејтери имало и ќе има секогаш, Рафа-Стен финалето АО 2014, Рафа кога ја сјеба кичмата, памтам дека имаше оф корт МТО, кога се враќаше на терен кофа свирежи доби, па не видов нигде да постира магнетни или да се буни зашо го свиркале. Не можеш да контролираш 15.000 луѓе на трибини јебига, секогаш ќе има кретени меѓу нив.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.833
Поени од реакции
115.928
Јебига очигледна е разликата, во поле не може баш ништо Саша.

Kajgana Shop

На врв Bottom