ATP тенис - општа дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ботичу шечеру? :unsure:

Добра шанса за Дрејпер да стигне далеку можеби...

А богами и забавна ќе биде темава за читање после :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Му се заарнило изгледа на јахтата па го фати носталгија.

Срамен пораз у секој случај, Ботич не можеше на Челенџер ниво да тепа летово, сеа губи 0-3 од него, страшна работа. Синер има пенал за финале, да видиме дали ќе искористи.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Мириса на финале Медо - Саша или Медо - Новак трет дел.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
јас го имав пишано 1 и плус за Карлитос, си викам овој Ботик има рамни ударци, чим овој Кинезов му зема сет, сигурно и Ботик ќе му земе.. станувам и гледам 0-3 за Ботик, ама уште онака у несвест и не ми се верува. Сигурно нешто погрешно сум видел си реков, отварам инстаграм тоа фрчи на сите страни АПСЕТ АПСЕТ... срамно во секој случај, дури и стреигт сетс е апла понижувачки.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Медо - Новак трет дел
Само ова немој, никако не смеат да се паднат они. Не за друго, ќе биде досаден меч каде ќе победи Новак, на овој или оној начин. Дај нешто поинтересно што кур, ете Синер-Новак па нека се рокаат у 5 сета.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.980
Слабиот Ботич според Стек Нубич.

Иначе можда еден од најголемите апсети у задњи неколку години е ова, ако не и најголем, не ми текнува на друг ваков во ситуација оној што е фаворит (со коефициент 1.01 дека ќе победи) а притоа истиот да нема некои осетни проблеми и повреда. Губел и Новак од Истомин и оној кореецон, ама влезе повреден на тие 2 слема и имаше проблеми, Карлос вчера едноставно имаше мозочен удар.

Ми се погодија бек ту бек со Осака, гледајќи ја првава сфатив зашто ги колнат на твитер и им се закануваат клаџари, имаше 40-0 во втор сет на 5-4 за неа и сервис, 3 сет топки, на крај изгуби у тајбрејк каде лупна 4 зицер пенал форхенди на мрежа, 3 метри у аут, у пакет со меч топката, чисти зицери, али генерално и кога сервираше за сет, истите неизнудени ги правеше, во лудило влезе и ебам тоа поклон аутфитот. После Карлос го глеав само прв сет, полош не памтам да бил, у право е погоре Костичот, втор пат Новак го тера да плаче после пораз, лани Синсинати и сега ОИ, и после тоа му треба време да се рехабилитира и среди, ова беше чиста психа, и самиот тоа си го кажа, не можел против самиот себе и тоа е точно, врза два порази од играчи што не од јахта, од матка да искочи пак, таков со папочна врвца, ќе треба да ги победи ти ебам болниот урко што кажа сеа.

Типувам на Медо у финале од другава страна, Синер не го глеав многу тука, знаеме под каков притисок влезе и сеуште тоа е случај, гледам и на влез на терен го свират од публика, плус физички ми делуваше многу лошо на претходниот Мастерс иако освои, али ќе видиме, тешко дека било што ќе пратам до кај полуфинале или финале. Надежно од Новак ќе успее да достави уште едно финале, искрено сеедно кој ќе е од другата страна во таква ситуација, нема ништо да смени дали е Синер или Медо, и со двајцата може да се носи во евентуално финале, во моментов као меч ап тој што најмалце му одговара, испадна.

Последно уредено:
Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Иначе можда еден од најголемите апсети у задњи неколку години е ова, ако не и најголем, не ми текнува на друг ваков во ситуација оној што е фаворит (со коефициент 1.01 дека ќе победи) а притоа истиот да нема некои осетни проблеми и повреда. испадна.
Majstorov za mestenje u sred Buenos Aires. Jas pogolema kvota od ova nemam videno. Screenshot_2.png

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
А богами и забавна ќе биде темава за читање после :D
А бе ајде, за Мастерс поразот на Алкараз очи си извадивте, за нешто сто пати побитно и шокантно (немаше тука 2-3 паузи како на утакмицата со Монфилс кај што можеше да земе здив стариот :D) ништо, небаре Фоњини изгубил...

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.702
Поени од реакции
36.537
А бе ајде, за Мастерс поразот на Алкараз очи си извадивте, за нешто сто пати побитно и шокантно (немаше тука 2-3 паузи како на утакмицата со Монфилс кај што можеше да земе здив стариот :D) ништо, небаре Фоњини изгубил...
Воајер еден! :D

Член од
11 април 2023
Мислења
2.071
Поени од реакции
6.827
Majstorov za mestenje u sred Buenos Aires. Jas pogolema kvota od ova nemam videno.Прегледај го приврзокот 427937
Ова го постирав повеќе пати,после овој меч жената шварцман за мене не постои на мапата како тенисер, пратам тенис 20 години се имам видено,ама вакво нешто никогаш, давиденко може вода да му носи.

Kajgana Shop

На врв Bottom