Абе дечко, тебе Nvidia ти го испрала мозокот.
Али ти држат вода аргументите - "ако нема разлика помеѓу Dx9 и Dx10, тогаш зашто ми оди 40% побрзо на Dx9?"
Мислам навистина, сега ме утепа со тој факт.
Јас ти кажувам дека на 40-50 инчен телевизор нема да ги играш од пола метар игрите, како на PC монитор. Со тоа, ти нема да гледаш некои пукања во текстура, ако не дај боже не си пуштил AA пута 8.
На крај, сите испаднавте зомбија, кои ЕДВАЈ чекаат да искочи некоја нова графичка, зашто не дај боже, ГЕЈМИНГ НА 1280*720 или 1680*1050 резолуција????????
Нема шанси! ! ! ! ! ! !
Јас ќе ви кажам како гејмер, вие не сте гејмери, вие сте ентузијасти. А ентузијастите секогаш ги преплаќаат работите и ги имаат први. Ти пишав која игра реално вреди за хардверот, а тоа е Crysis. UT3 енџинот ја вртеше и Gears of War, игра од 2007ма.
Ако не ме разбираш, следен пат ќе ти нацртам. Озбилно, пошто едно е ти да не учиш за графички, а друго е да не учиш што е гејминг.
Имаше и некои други, каде PC верзијата имаше поостри текстури, AA и AF и FullHD резолуција. Дечкото со Core i7 и GTX 280 ја возеше на 30 фрејма, цел радосен.
Не е гејмер, ентузијаст е.
Или сакаш отпочеток да објаснам се?
И еве, ова е разликата, сонцето и водата. Сонцето вреди, водата скоро и да не.
Инаку Psy, ти си овој тип. Што бара разлики и оправдувања за да дава пари за нова графичка.
Darker shadows ахахах.