STARTER
Firestarter
Ja mislev deka astralna proekcija se postignuva so intenzivno meditiranje, a ne koga spies![]()
Па и кога спиеме сме во еден вид на транс, е сега битно е да станеме свесни во сонот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislev deka astralna proekcija se postignuva so intenzivno meditiranje, a ne koga spies![]()
ima mnogu nacini da izvedes AP ! najlesno e preku sonot kako mene sto mi se ima deseno da stanes svesen deka sonuvas
Toa ti taka mislis.50 puti povtoriv i eve me pak :astralna proekcija si nema veze so dusata be!!!!Toa ti e proektiranje na astralnoto telo(edno od trite tela koi socinuvaat celina-fizicko,mentalno i astralno)nadvor od fizickoto.
Da imas telo i organi i najvazno imas mozok od koj koristis samo del bajagi mal(10%)epa sea poso toa e umesnost i pozicija koja se postignuva so pomos na mislite i mozokot ustvari dokolku iskoristis pogolem procent vo proceso bi mozel da go postignes posakuvanoto t.e. da se astralno proektiras.
P.S.Eve use ednas:GO PROEKTIRATE ASTRALNOTO TELO A NE DUSATA TAA NEMA BLAGE VEZE SO PROCESOT OK???
Тоа што си го дожиевеал со пеницилинскиот шок во никој случај не може да се рамни со Астрална проекција, дури и да си доживеал вонтелесно искуство тоа е доста неистражувана област, не дека и за астралните проекции има некои официјални истражувања но сепак обуката за астрални проекции се одвива на курсеви со лица кои се способни да го водат курсот и правилно да насочуваат... сум читал на повеќе места дека за случај кога некој кој бил кратко време на курсови за такви работи и ги напуштил при обид за астрално проектирање САМ доживеал тешко пореметување на нервниот систем... едноставно заглавил во астралното поле. И зошто би сакал да доживуваш астрални проекции постојано, обиди се да најдеш некоја друга занимација, ова е сепак сериозна област.Bate jas ne veruvam deka mozam od toa psihicki da se poremetam bidejki toa mi se ima deseno no nesvesno bese poradi penicilinski sok vo koj zapadnav vo koma sostojba. Custvoto e mnogu "mokno" ama rabotata e sto ne mozam da go dozivuvam koga sakam.
Како може да ти е хоби нешто што незнаеш ни како изгледа, и сам кажа тоа што мислиш дека си го доживеал било предизвикано од пеницилинот т.е шокот од него, токму поради желба за ваков трип многумина се навлекуваат на психотропни супстанции, немој и тиAma rabotata e so toa mi e hobi i bi sakal da mozam da se go doziveam samovolno. Citav na edno mesto upatstvo na net i do nekade uspeav ama treba vezbi i koncentracija.