Astral Projection LIVE @ Метрополис Арена - 20.02.2010

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Astral Projection LIVE @ Skopje Fair (Digital Dance Party) 20-2-2010

Start Time: Saturday, 20 February 2010 at 00:45
End Time: Sunday, 21 February 2010 at 23:45
Location: Astral Projection LIVE @ Skopje Fair (Digital Dance Party) 20-2-2010

Ова начекав на FB. Од толку пати што дошле ниеднаш немам отидено. Овој пат се оди дефинитивно!

Стан под кирија зимаат?
Ја издавам стан под кирија, у стар Аеродром, сместете ги кај мене..
Сериозно, кој ги носи?
Сателајт? Да ти остаам број?
Ви тргна со Астрал, боље станов ќе им го даам, раат да си бидат луѓето...

Стан под кирија зимаат?
Сериозно, кој ги носи?

Па немаат дојдено од 2008-ма ,не се толку чести како еден куп други.

Стан под кирија зимаат?
Сериозно, кој ги носи?

lame
некреативно иронична досадна финта. Али еј пази, си ја проширил со додатни екстра прашања, ваљда требало тоа да остави впечаток дека си нешто поиновативен од останатиите хејтери шо ја користат у секој можен муабет :vozbud: good for you

Start Time: Saturday, 20 February 2010 at 00:45
End Time: Sunday, 21 February 2010 at 23:45

Location: Astral Projection LIVE @ Skopje Fair (Digital Dance Party) 20-2-2010

??? Некако не можам да го разберам тајмингов ???:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

??? Некако не можам да го разберам тајмингов ???:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Скоро 12 саата сет ќе рокаат ааааааааааа хахаххаха (изгледа некоја грешка е, сеа и јас видов дури)

Не се возбудувајте за тајмингот тоа е тајминг кога треба да заврши прикажувањето на евентот на Фејсбук... think about it. :)

Кој ќе ти рока 12 саата бе. :)

lame
некреативно иронична досадна финта. Али еј пази, си ја проширил со додатни екстра прашања, ваљда требало тоа да остави впечаток дека си нешто поиновативен од останатиите хејтери шо ја користат у секој можен муабет :vozbud: good for you

o.0

Не сум ироничен. Мртов озбилен сум.

Пеер кога нема да донесат некој одма плачете ко пички на Сателајт ај донесете го овој ај оној ве молам.А сеа кога ви носат уште се буните.Па не иди преку кур не замарај други.

Кој ќе ти рока 12 саата бе. :)

За рокање, ќе рокаат на смени, ќе се снајдат, него чија кичма ќе издржи да се треска на подиум 12 саати :pos:

И доста хејт тука. Астрал П. се секогаш добредојдени во градот убав. Ќе си ѕенѕаме :)

12 офтопик мислења избришани. Многу хејт Гад.Хејтасол. Земи искочи, истрчај се на кеј, нешо корисно направи. Да немаше многу хејт ќе префрлев во темата Кој ДЏ/артист би сакале да го видите, ама денес сакам убави работи да читам.

Едит: 13 мислења избришани.
Јас го разбирам форумот како место за културна дискусија меѓу народите.
За конкретнава ситуација посочив тема погоре во мојот пост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom