Astral Projection LIVE @ Метрополис Арена - 20.02.2010

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Какви траки пуштаа навигатор и сателајт, растурија, Ѓурѓевдан, Smack my..вокалот кога почна скренав.
И погоре некој спомена Астрал кога излегоа и кога рокнаа тоа звучките, уф! <3
Се на се одлична журка, се смеевме на фуфици со штикли, видов неколку заборавени фаци, Тончи го видов неколку пати се профрцка со некоја женѕка и и то.:)
Ау исто и ја...како играа просто им се чудам. Ние сите половини оставивме, они глуждовите :)
Имаше мн мали да го ебам.Треба да биде забранет влез за лица под 18год дефинитивно!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ау исто и ја...како играа просто им се чудам. Ние сите половини оставивме, они глуждовите :)
Имаше мн мали да го ебам.Треба да биде забранет влез за лица под 18год дефинитивно!
на транс журки има од 16 до 30
колку позитивно толку и бед

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
oti be vaka ko bez dusha astralcive :( nekako ko da im e seedno. a narodov svaka cast :) sepak mi e krivo so ne bev :(
lele бегај не глеам видеа.. криво ми е шо не отидов :(

иначе овие на компјутериве изглеа ко да играат кантер а не да пуштаат музика :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
а знаат дека е забрането пушење ?:nenene:

П

Паган-др

Гостин
Зошто да биде забранет? Што правиме со мене што сум малолетен, а ги слушам Астрал? Не зачи дека ќе морам да ги видам во живо само кога ќе наполнам 18.

Кога сме веќе кај нешто што ни смета, дефинитивно фуфиците во штикли. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Без штикли ве молам. 9 мислења избришани.

S

StormRage

Гостин
Само тие што се под 18 се такви? и ја сеа шо да прам ако то се забрани ја журка не ќе видам иако се малку овдека али то е... иначе за вакви ломој одам дури и со скинати патики :) поубо се ломи :pos2:

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
u globala, ne bese loso... mada imalo i bolje;)
ali koa si so pravoto drustvo, lesno e da si napravis atmosfera i da ti bide topp..

Kajgana Shop

На врв Bottom