Astral Projection LIVE @ Метрополис Арена - 20.02.2010

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
Хаха, Дал мет Фу, дифолт ресторан за странци :pos:
Кога идевме таму од работа келнерките попреку ги гледаа моите колешки. Среќа што сум убав и мене ќе ме гледаа попреку :pos:

Туку, доста офтопик од мене. За 3 саати ајде сваќе-аќе-аќе-аќе!!!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
ТОП!!! Одлично...половината си ја повредив од скокање, а осекам дека тоа чистачите и коските ми ги собирале кога метеле:)
Го видов Тончи до мене стоеше пааа пола вечер...Лелеее косаааа машала бушаФко...:baeh:
Се истрошив максимално, сега малце одмор мора, плус и не можам да се движам од половината, а и стапалата не си ги осекам мн мн :)
Поз до сите шо биле, а и шо не биле:helou:

П

Паган-др

Гостин
Ебење!!! :vozbud:

Штета што отидов не спремен таму, слаба издржливост на кичма, едвај до дома дојдов. Не останав до крај, поради тоа погоре, ама морам да пофалам одлична журка беше, све нај нај, ама срце ми се исполни кога излегоа Астрал и кога го покачија басот. :)

:хура:

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
Какви траки пуштаа навигатор и сателајт, растурија, Ѓурѓевдан, Smack my..вокалот кога почна скренав.
И погоре некој спомена Астрал кога излегоа и кога рокнаа тоа звучките, уф! <3
Се на се одлична журка, се смеевме на фуфици со штикли, видов неколку заборавени фаци, Тончи го видов неколку пати се профрцка со некоја женѕка и и то.:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Свака им част на момците за тракиве шо ги пуштија Oxygene, One, Let There Be Light, Ionized, Kabalah, People Can Fly, Mahadeva. Ебение.

Е и да пуштеа уште 2 повеќе Dancing Galaxy и Nilaya, и ќе скинев конци.

Се на се топ жур. :drk:

Член од
4 септември 2007
Мислења
106
Поени од реакции
6
kako mislis deka posle mahadeva bilo bolje koga taa im bese zadnja traka?! ili mozda mislis za setot na satellite?

inaku da, falea uste nekoi klasici, ama bidejkji prviot del od setot go iskoristija za promoviranje na nekoi novi stvari nemase vreme za starite stvari. mozda trebaa porano da pocnat ne znam. bez razlika na se zurceto bese odlicno.

Z

ZeroStyle

Гостин
Беше жустро, добро е што ги фатив и satellite i navigator. Се на се партал се напраивНЕ!

Kajgana Shop

На врв Bottom