Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
Istoto go pisuvav ponazad I jas, od 5ta sekvenca otvara igrata, plus nasobereno side missions, pomalku filmovi, dodusa taka stoi deka poveke vreme igrate od obicno 1 min igranje 5 film..

Јас бев малце разочаран на крајот... нема такви масивни тепачки како што е на каверот на играта. :(

Јас бев малце разочаран на крајот... нема такви масивни тепачки како што е на каверот на играта. :(
Маркентиншки трик друже .. замисли колку очекувале масивни тепачки и баш поради тоа ја купиле оригналка :D

Intel i-3 3.3 ghz
4gb ram ddr 3
Nvidia gt 620 2 gb

На што сетинзи ке ја тера играва?

Грешка графичката е Nvidia gt 630 2 gb.А што треба да се појача за подобри перформанси?

Тие графички не се за игри особено не за поновите, гт 630 има слични перформанси со гт 240 од постарите така да не очекувај добри резултати, АС3 на пример нема опција за целосно исклучување на сенките во играта туку само ги намалува, ќе мора да играш на low со ниска резолуција за да имаш барем 30 константни фрејмови што колку толку ќе ја направи игрива...

за појачување очигледно ти треба помоќна графичка, барем GTS 450 од Nvidia или HD 5750 od AMD, се што е под нив не е доволно за играње на поновите игри како АС3, FC3 дури и овие се веќе слаби за DX11..во поновите игри...

Продај ја таа гт630 и додани некој денар купи си посилна графичка, имаш на старо многу посилни од таа кои вредат помалку или еднакво од гт630 нова...се наога 5770 за 3к многу поможна од гт 630

До 5та секвенца сум,се си беше добро додека не стигнев до мисијава каде со Дезмонд треба да го најдам артефактот во Менхетен.Ако ви текнува кај шо се качуваш по кран,користиш падобран за да го земеш артефактот и после бегаш.Е сега,кога ќе ја пројдам мисијава,ми се блокира.. има еден извинчник што стои место Loading.., и никако да продолжи играва,се слушаат гласови на газење али не продужува.. чаре??

Тие графички не се за игри особено не за поновите, гт 630 има слични перформанси со гт 240 од постарите така да не очекувај добри резултати, АС3 на пример нема опција за целосно исклучување на сенките во играта туку само ги намалува, ќе мора да играш на low со ниска резолуција за да имаш барем 30 константни фрејмови што колку толку ќе ја направи игрива...

за појачување очигледно ти треба помоќна графичка, барем GTS 450 од Nvidia или HD 5750 od AMD, се што е под нив не е доволно за играње на поновите игри како АС3, FC3 дури и овие се веќе слаби за DX11..во поновите игри...

Продај ја таа гт630 и додани некој денар купи си посилна графичка, имаш на старо многу посилни од таа кои вредат помалку или еднакво од гт630 нова...се наога 5770 за 3к многу поможна од гт 630
Не е за gaming али во секој случај нема да ја игра на low 800x600,гарантирам,сепак не е дотолку слаба не го разочарувај :)

Dajte be kritika za igrava a ne samo komentari od tipot auuu najaka grafika, leee kolku jako e tepanjeto, ke mi raboti li na grafickava itn. :D

Dajte be kritika za igrava a ne samo komentari od tipot auuu najaka grafika, leee kolku jako e tepanjeto, ke mi raboti li na grafickava itn. :D
Ево ти одма критика,за експерти праење први сме hahah.Епа вака прво мн филм има играва(ама од една страна ја оправдувам дека не ќе е така добро објасната приказната ако не постои филмот),повеќе имаше мисии во околината од фармана што е зборот одколку во градовите,едно време почнав да се осеќам дека сум во 2ра светска војна,за кредитине на крај да не прам муабет 10 сати,за да продолжиш потоа.То е то од мене,ако ми текни уште нешто ќе допишам :)
И да крајот е 30 мин само филм,што е многу многу е :)

Играва не е толку различна од другите делови, така да нема големи измени, освен локацијата нели.
Како и во секој нареден дел од играта така и во овој има појаки skills Конор. Ако истовремено те напаѓаат двајца се претвора во мало филмче на кое со финти може да ги направи да се искољат сами.
Друго, има премногу багови. Ми се има случувано да нападнам од тие тврдините на redcoats, а не ми го покажува на мапата оној главниот што треба да го убијам, па на 2 пати мора да играш.
Уште еден баг е тоа што додека си во борба некогаш не ти покажува кога се спремаат да стрелат за да имаш време да фатиш некого за да се одбраниш. Еднаш се најдов во ситуација кога од 4 страни пука во мене и секако умрев. Не знам за ова дали е грешка ама не верувам дека Ubisoft сака да биде така.
Знам дека Darling највеќе се бунеше за тоа што нема да се качува по Биг Бен или Ајфиловата кула. И верувам дека ќе е било полесно, овде треба да се качиш на дрво и може да биде мачно.

За приказната. Премногу раширена и непотребно трошење на толку многу време за филмчиња а малку време на гејмплеј. Сфаќам дека мора да знаеме зошто е така, но што е многу е многу.
И за крај, Конор, why so serious?

ах, оти ја убија мајка му

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom