Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
Тооо! Баш прееска ќе пишев кога ќе искочи :D

Изглеа ќе треба да го оставам пц-то преку ноќ :icon_lol:

Успеа некој да ја инсталира? Кај мене не сака изгледа има проблем со кракот, ако работи кај некој нека каже како успеал или нека пушти крак по пп :)

работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.

Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.

работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.

Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.
Само кажи ми од арена ја симна или замунда ???

2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по пп :)

јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..

јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..
Прво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:
логирај се преку уплај и пушти ја играта од AC3SP.exe и кога ќе ти појави за код стисни само ок

2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по пп :)
Оние кои го имаат истиов проблем
вака ќе го решите :)
go to C:\Windows\System32\drivers\etc

and edit host with notepad
delete
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
save

Прво стартувајте UPlay.exe без крак, ќе се апдејтира, регистрирајте се, логирајте се и од опциите направете по дифолт да работи на offline modeи затворете го. После ископирајте го кракот, пуштете пак UPlay.exe па AC3SP и Play :)

Мене два пати ми се изгаси играта на исто место. Кога влегувам во general store за да купам пиштол и нож.
Инаку бааги ми сецка, damn. :place:

Опраив сеа, инсталирав најнов драјвер за графичката. :icon_lol:

Прво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:
логирај се преку уплај и пушти ја играта од AC3SP.exe и кога ќе ти појави за код стисни само ок
Ај ако сакаш остави линк до апдејтот, го имам истиот проблем со кодот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom