- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 6.283
- Поени од реакции
- 5.544
Имам 200 гига лимит исто ми се фаќаи на арена ја најдов ама да не се фејк ми е страв неам интернет за 2пути да ја симињам месецов
Имам 200 гига лимит исто ми се фаќаи на арена ја најдов ама да не се фејк ми е страв неам интернет за 2пути да ја симињам месецов
ХАХАХА ти е гајле, ама ја ја неам таа среќа... симни ти па кажи дали ја бидува или не шо да ти кажамИмам 200 гига лимит исто ми се фаќа
Само кажи ми од арена ја симна или замунда ???работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.
Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.
2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по ппработи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.
Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.
јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.
Прво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..
Оние кои го имаат истиов проблем2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по пп
go to C:\Windows\System32\drivers\etc
and edit host with notepad
delete
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
save
Ај ако сакаш остави линк до апдејтот, го имам истиот проблем со кодотПрво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:
логирај се преку уплај и пушти ја играта од AC3SP.exe и кога ќе ти појави за код стисни само ок