Assassin's Creed III

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Тооо! Баш прееска ќе пишев кога ќе искочи :D

Изглеа ќе треба да го оставам пц-то преку ноќ :icon_lol:

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Одма да пишете дали функционира да не ме јадат стресови :D

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
Успеа некој да ја инсталира? Кај мене не сака изгледа има проблем со кракот, ако работи кај некој нека каже како успеал или нека пушти крак по пп :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.

Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
работи кракот, само треба да го ставите во папката шо е Ubisoft Game Launcher, не во папката кај што е играта.Во програм фајлс треба да ви е, (во х86 на тие шо имаат 64битна 7-ца/виста/8)и од кога ќе го ставите, пуштете ја играта од AC3SP.exe кај што е инсталирана.Ќе се упали тоа уплеј, најверојатно играта ќе ја нема во тоа листата шо е со игри во уплеј, ако ја нема, уште еднаш стиснете на AC3SP док е упален уплејот така, ќе се појави таму, ќе ви побара клуч, ќе стиснете на ОК и терате.

Од кога ќе го направите се ова, уклучете у сетингс на уплеј work in offline mode, за секој случај.
Само кажи ми од арена ја симна или замунда ???

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439

2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по пп :)

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438

јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..

Член од
12 март 2010
Мислења
203
Поени од реакции
74
јас неможам ОК да стиснам ми бара код да го ебам,иначе на руски ја симнав..
Прво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:
логирај се преку уплај и пушти ја играта од AC3SP.exe и кога ќе ти појави за код стисни само ок

Член од
30 јануари 2009
Мислења
491
Поени од реакции
439
2 пат пробувам и не бива не сака да се логира на uplay, најверојатно е до кракот, јас од замунда ја симнав ако има некој симнато од друго место и му работи нека каже од кај ја симнал или нека аплоудира крак и нека прати по пп :)
Оние кои го имаат истиов проблем
вака ќе го решите :)
go to C:\Windows\System32\drivers\etc

and edit host with notepad
delete
127.0.0.1 static3.cdn.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit.s3.amazonaws.com
127.0.0.1 onlineconfigservice.ubi.com
127.0.0.1 orbitservice.ubi.com
127.0.0.1 ubisoft-orbit-savegames.s3.amazonaws.com
save

M

Mr.InF3ction

Гостин
Прво стартувајте UPlay.exe без крак, ќе се апдејтира, регистрирајте се, логирајте се и од опциите направете по дифолт да работи на offline modeи затворете го. После ископирајте го кракот, пуштете пак UPlay.exe па AC3SP и Play :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мене два пати ми се изгаси играта на исто место. Кога влегувам во general store за да купам пиштол и нож.
Инаку бааги ми сецка, damn. :place:

Опраив сеа, инсталирав најнов драјвер за графичката. :icon_lol:

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Прво направи апдејт на играта, после, од piratebay симни го Assassins Creed III-Update 1.01 + Crack Only 1.01 , ланг фајлот ископирај го кај што ти е инсталирана играта а uplay.exe ископирај го во ubisoft launcher vo C:
логирај се преку уплај и пушти ја играта од AC3SP.exe и кога ќе ти појави за код стисни само ок
Ај ако сакаш остави линк до апдејтот, го имам истиот проблем со кодот

Kajgana Shop

На врв Bottom